SPIEL2021-logo

SPIEL 2021

maandag 2 augustus 2021 AUTEUR: Das LEESTIJD: 3 minuten

Yeah! Dit jaar wordt SPIEL weer gehouden in Essen: de grootste spellenbeurs ter wereld met meer dan 200.000 bezoekers per jaar. Een jaarlijks event van 4 dagen. Er hebben zich meer dan 500 deelnemers uit 41 landen aangemeld dus dat belooft weer iets heel moois te worden! Op SPIEL ontdek je wat trending is in de wereld van de bordspellen en daarna ben je weer helemaal up-to-date.

Zie jij jezelf al ronddwalen door al die hallen met al die stands? Overal staan spellen uitgestald, je kunt spellen testen en heel veel bordspelliefhebbers ontmoeten. Je weet niet waar je moet beginnen; er is zo veel keus! Heerlijk om de sfeer van bordspellenland weer op te snuiven 🎲 En natuurlijk ga je met tassen vol spellen de hallen weer verlaten 🛍🎁 Een perfecte start van de herfst en winter: Laat de regen en kou maar komen: wij zitten aan de spellen met een heerlijke beker warme chocolademelk of misschien wel een biertje 🍺

Waarom zou je SPIEL bezoeken?

  • Er is een heel groot aanbod aan bordspellen
  • Je kunt spellen die je leuk lijken eerst testen
  • Er zijn altijd leuke aanbiedingen
  • Je ontmoet heel veel mensen met dezelfde hobby
  • Je ziet als eerste de nieuwe releases
  • Je bent weer helemaal up-to-date
Overzichtsfoto SPIEL
©SPIEL

SPIEL.digital

Vanwege de COVID-19 pandemie was SPIEL vorig jaar uitsluitend digitaal te bezoeken (zie ons artikel). Dat is een enorm succes gebleken. Honderduizenden hebben SPIEL.digital bezocht. Daarom wordt ook dit jaar SPIEL.digital gebruikt en dan wel als ondersteunend platform voor de standhouders. Zij kunnen bijvoorbeeld highlights en informatie tonen.   

COVID-19

Omdat de pandemie nog niet voorbij is en in sommige landen jammer genoeg weer opspeelt, moeten we wel voorzichtig blijven. De stands staan bijvoorbeeld verder uit elkaar. Wil je naar binnen, dan moet je kunnen aantonen dat je gevaccineerd bent, een negatieve test hebt of bent hersteld van COVID-19. Als iedereen dan zo veel mogelijk probeert om afstand te houden en een mondkapje draagt dan kan dit event op een veilige manier plaatsvinden. Dat zou toch fantastisch zijn?

Dus medebordspelliefhebbers, laat je inspireren en geniet van het aankomende event SPIEL 2021! Hopelijk zien we elkaar daar. Kaartjes kun je kopen vanaf eind augustus. SPIEL wordt dit jaar gehouden op 14-17 oktober 2021. Voor meer informatie kijk je op de website van SPIEL.

Geinteresseerd? Ga dan naar een van de Spellenwinkels in Nederland en België of

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.