Over Spellenbunker

Wij zijn Mario en Hadassa van CodeBunker Wordpress webdevelopment in Rotterdam. Het spelen van bordspellen en kaartspellen is een compleet uit de hand gelopen hobby van ons. We kunnen er geen genoeg van krijgen! Ons hart ligt bij de expert-bordspellen maar we spelen ook heel graag familiespelletjes. Op de Spellenbunker website willen we graag alle soorten bordspellen en kaartspellen een kans geven.

Onze liefde voor bordspellen is de reden dat we een website wilden opzetten voor degenen die, net als wij, gek zijn op bordspellen en kaartspellen. Maar vooral ook voor degenen die helemaal nieuw zijn in de spellenwereld en geen idee hebben met welk spel te beginnen. We willen graag informatie over spellen op een overzichtelijke manier presenteren, zodat je makkelijk een keuze kunt maken uit spellen die je wilt spelen of aankopen. Zo is Spellenbunker ontstaan! Je kunt filteren op allerlei categorieën om het zoeken makkelijker te maken en vooral om heel veel leuks en nieuws te ontdekken.

Met de inkomsten uit advertenties en de samenwerkingen met spellenwinkels & uitgevers dekken we onze kosten (tijd, materiaal, hosting etc.) die we maken om Spellenbunker in de lucht en up to date te houden. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking of wil je graag adverteren? Bekijk dan de pagina voor zakelijke informatie.

Van veel bordspellen hebben we een eigen beschrijving of review gegeven, foto’s gemaakt en een ‘What’s in de box’  of ‘Unboxing’-video gemaakt. Dit helpt je om te bepalen of dit bordspel iets voor jou is. Verder hebben we zoveel mogelijk details verzameld en tonen we bij ieder spel zowel Nederlandstalige als Engelstalige video’s met reviews & speluitleg. Bij ieder bordspel tonen we gerelateerde bordspellen of kaartspellen, zodat je een uitgebreide keuze hebt.

Zoals eerder gezegd willen we alle bordspellen en kaartspellen een kans geven op deze website. Wij hebben zelf ook een hele brede smaak als het op spelletjes aankomt. Van kleine filler-games zoals Railroad-Ink, Regenwormen, & Sushi-Go tot familiespellen als Machi Koro, Splendor & Azul en de echte expert-spellen zoals Scythe, Brass of Terraforming Mars.
Wij geven de spellen geen cijfer maar willen je door middel van reviews en informatie een zo compleet mogelijk beeld over het spel geven. Ook beheren we geen forum. Wij willen graag uitgebreide informatie tonen als hulp bij het kiezen van een bordspel of kaartspel. In samenwerking met uitgevers en spellenwinkels, willen we de leukste bordspellen en kaartspellen onder de aandacht brengen van het grote publiek.

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.