Zakelijk

Ben je een uitgever, spellenwinkel of ben je op een andere manier professioneel betrokken bij Bord-en Kaartspellen? Dan wil Spellenbunker graag met jou samenwerken.

Codebunker Webdevelopment

Mario Kerkhof & Hadassa Kerkhof van Codebunker WordPress Webdevelopment zijn de drijvende kracht achter Spellenbunker. Een uit de hand gelopen hobby was het begin van Spellenbunker, met als resultaat het allerleukste Nederlandstalige platform voor bordspellen. Ook deze website is helemaal op maat gebouwd op het WordPress platform door Codebunker, en ontworpen door Studio Maker. Uiteraard denken wij ook graag mee wat de mogelijkheden zijn voor jouw website. Lees hier meer over Spellenbunker.

Spellenwinkels & Webshops

Je wilt met jouw (web)winkel natuurlijk gevonden worden en zoveel mogelijk relevante traffic naar je website ontvangen. Spellenbunker heeft een aantal interessante opties voor spellenwinkels in Nederland & België. Zo kun je een plekje krijgen in de shopfinder zodat klanten jou kunnen vinden op bijvoorbeeld plaatsnaam of locatie. Je kan ook advertenties en links naar jouw website plaatsen bij specifieke spellen die voor jouw winkel interessant zijn. Verder kunnen we met je samenwerken op het gebied van blogs, social media posts (zie onze InstagramFacebook accounts) en give-away acties waarbij we jouw bedrijf onder de aandacht brengen. Neem contact met ons op per email op info@spellenbunker.nl voor meer informatie.

Uitgevers & Makers

Als Spellenuitgever of Spellenmaker wil je natuurlijk graag dat jouw spellen onder de aandacht komen bij het grote publiek. Wij helpen daar graag een handje aan mee door jouw spel een podium te geven op de Spellenbunker website en onze Social Media kanalen op InstagramFacebook. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld het plaatsen van banners, reviewen van spellen, schrijven van blogs, winacties etc. En wist je al dat iedere uitgever zijn eigen pagina heeft op deze website? Neem contact met ons op per email op info@spellenbunker.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.

Contact

Mario & Hadassa van Spellenbunker zijn te bereiken op info@spellenbunker.nl. Je kunt ons ook vinden op InstagramFacebook.

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.