De Spelletjes Vrienden Logo
Webshop

De Spelletjes Vrienden

Nederland

Over De Spelletjes Vrienden

Wij, Marieke en Geert, zijn De Spelletjes Vrienden. We zijn getrouwd en allebei gék op spelletjes spelen. Bijna elke avond komen er spellen op tafel. De beste avonden van de week? De avonden waarin we samen met onze beste vrienden urenlang spelletjes spelen en chips eten.

De hele dag door zijn we bezig met onze grootste passie: bordspellen! In onze webshop – despelletjesvrienden.nl – vind je een groot assortiment spellen: van de leukste familiespellen tot echte expertspellen. Op Facebook en Instagram delen we dagelijks de leukste spellen, reviews en tips en in de chats kletsen we met jullie urenlang over spellen.

Elke woensdagavond om 19.30 uur gaan we live op Facebook en spelen we een bordspel (het aanbiedingsspel van de week!) in onze uitzending ‘Live bij ons aan tafel’. Duizenden mensen kijken en kletsen (live of achteraf) dan mee en dat vinden we súper gezellig! Het voelt écht alsof we met een groep spelletjesvrienden aan het spelen zijn.

Elke twee weken komt op vrijdag De Spelletjes Vrienden Podcast online. Wij willen namelijk zelf een spel maken. Er is alleen één probleem: we hebben geen idee hoe. Daarom interviewen we spellenmakers, lezen we boeken en luisteren we podcast. Ons avontuur van het maken van een spel leggen we vast in onze podcast, die je kunt luisteren op al je favoriete podcastkanalen.

Ben je nog steeds op zoek naar meer bordspellen? Op ons YouTube-kanaal ‘De Spelletjes Vrienden’ delen we bijna elke dag een video over spellen. Van 3-minuten video’s (waarbij we super snel een spel uitleggen, zodat je kunt zien of het bij je past) tot top-10’s.

Kun je niet kiezen uit al die leuke spellen? Vraag ons om hulp in één van de chats, de mail of bel even op! We denken graag met je mee!

De Spelletjes Vrienden Webshop

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.