Taal

🇳🇱 Nederlands

Spelers

2-4 spelers

Leeftijd

Vanaf 8 jaar

Speelduur

30 minuten

Moeilijkheid

Uitgever:

Intrafin Games

Intrafin Games
Ontwerper(s)

Grasso, Roberto

Review van Dino Race

Dino Race is een heel leuk prehistorisch racespel voor de jongere bordspel liefhebber, uitgegeven door Intrafin En al speelbaar vanaf 6 jaar! Het doel is om jouw soort dino voor uitsterven te behoeden door zo snel mogelijk veilig aan de overkant te komen.

Dino Race Bordspel Kinderspel Intrafin

Iedere speler krijgt 2 geschilderde dino figuren in zijn/haar eigen kleur. Je rent weg van de uitbarstende vulkaan en lava-rivier door kaarten uit je hand te spelen. Die kaarten laten je rennen over de vlakten, door moerassen, bossen en woestijnen. En dan moet je ook nog eens een waardevol ei meeslepen! Hopelijk struikel je niet als je het ei vast hebt…

Als je het ei laat vallen, krijg je minpunten. En ook als de lava rivier je bereikt, krijg je minpunten. Om de race nog spannender te maken, gooi je na iedere beurt met een speciale dobbelsteen. Of misschien speelt een van je tegenstanders wel een hinder-kaart.

Dino Race Bordspel Kinderspel Intrafin

Wanneer je binnen bent, mag een fiche uitkiezen met overwinningspunten (die blijven nog even geheim). En als je er aan het eind van het spel 2 van dezelfde kleur hebt weten te bemachtigen, krijg je 3 bonuspunten. De speler die met het ei over de eindstreep komt, krijgt ook nog eens het ei-token met extra overwinningspunten.
Als het ei veilig is, eindigt het spel Degene met de meeste punten is de winnaar!

Dino Race Bordspel Kinderspel Intrafin

Dino Race is een leuk en spannend spel, vooral voor de jongere speler! Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, een potje duurt ongeveer een half uur. Je kan het spel spelen met 2-4 spelers.

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Das

Deze review van Dino Race is geschreven door Das.
Lees alle reviews van Das

Dit spel is beschikbaar gesteld door de uitgever voor review, maar dit is geen betaalde reclame.

Koop Dino Race bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

bol.com

Amazon

Videos over Dino Race

Omschrijving van Dino Race


Dino Race is een Familiespel dat door 2-4 spelers gespeeld kan worden vanaf 8 jaar. Een spelletje Dino Race duurt gemiddeld 30 minuten en scoort qua moeilijkheid 1 ster(ren) . Dino Race is ontworpen door Roberto Grasso en wordt in het Nederlands in Nederland & België uitgegeven door Intrafin Games. Je koopt Dino Race bij een van de Spellenwinkels in Nederland en België of bol.com.

Koop Dino Race bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

bol.com

Amazon

var bol_sitebar={"id":"bol_1600335374274", "baseUrl":"partner.bol.com","urlPrefix":"https://aai.bol.com/openapi/services/aai/","productId":"productid=9200000096510333","familyId":"","site_id":"1086672","target":true,"rating":true,"price":true,"deliveryDescription":true,"button":true,"link_name":"Dino%20Race","link_subid":"","background_color":"#FFFFFF","text_color":"#CB0100","link_color":"#0000FF"};

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.