Taal

🇬🇧 Engels

Spelers

1-6 spelers

Leeftijd

Vanaf 7 jaar

Speelduur

15 minuten

Moeilijkheid

Uitgever:
Ontwerper(s)

Lapp, Kasper

Review van Magic Maze – On Mars

Dit keer geen Fantasy figuren die in een supermarkt inbreken, maar robotten die hard werken om kolonisten op Mars te kunnen gaan behuizen.

Jij en je medespelers werken samen in dit coöperatieve spel om voorbereidingen te treffen voor de kolonisten. Krijgen jullie uiteindelijk de kolonisten netjes binnen de tijd in de koepels dan is jullie missie geslaagd en kun je door naar de volgende missie.

Magic Maze on Mars Bordspel Sit Down Games

Magic Maze on Mars duurt per missie gemiddeld een kwartiertje, je speelt het met 1 tot 6 spelers. Als je al bekend bent met Magic Maze dan weet je al een deel van het concept. Stilte, want je mag niet praten.

Iedere speler heeft een aantal taken die alleen deze speler kan uitvoeren. Misschien ben jij dus de enige die goederen over de oranje routes mag transporteren en bananen mag produceren. Een grote verantwoordelijkheid dus. Maar de kans is groot dat er dus bananen moeten worden getransporteerd, en je medespelers op jou aan het wachten zijn, maar jij hebt hier geen flauw idee van. Want ze mogen niet tegen je praten.

Magic Maze on Mars Bordspel Sit Down Games

En de beruchte rode ‘doe iets’ Pion is ook weer van de partij. Heerlijk om deze joekel van een pion voor iemands neus neer te zetten, en dan nog een paar keer flink hard op de tafel te rammen met deze rode knoepert. De ‘doe iets’ pion is er dus om je medespeler te laten weten dat hij/zij iets moet doen. Maar de kans is groot dat deze speler dan in paniek zoekt naar wat hij moet doen, maar uiteindelijk echt geen idee heeft. Chaos dus. Maar wel heerlijk stille chaos want je mag niet praten .

Iedere missie komen er weer nieuwe uitdagingen bij. In missie 1 heb je maar 1 kolonist. Maar in missie 2 zijn dat er al 2 en moet je ook nog eens bruggen gaan bouwen. In de loop van het spel komen er nog ruimte-naaktslakken in het spel en ruimte-afval. Maar 1 ding blijft in alle missies hetzelfde; je mag niet praten.

Magic Maze on Mars Bordspel Sit Down Games

Magic Maze on Mars, ontworpen door Kasper Lapp en uitgegeven door Sit Down!, is een lekker chaotisch coöperatief spel. Absoluut geen serieus spel, vooral leuk als jij en je vrienden in een melige bui zijn. Het spel is echt anders dan de standaard Magic Maze. Dus als je daar fan van bent (of van spellen zoals 5-Minute Dungeon etc. ) dan is dit echt een aanrader om aan te schaffen. Maak je borst maar nat voor een hoop zenuwachtig getik met de rode ‘doe iets’ pion, maar behalve dat is het een heerlijk stil spelletje, want je mag tenslotte niet praten.

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Mario

Deze review van Magic Maze – On Mars is geschreven door Mario.
Lees alle reviews van Mario

Dit spel is beschikbaar gesteld door de uitgever voor review, maar dit is geen betaalde reclame.

Koop Magic Maze – On Mars bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

bol.com

Amazon

Videos over Magic Maze – On Mars

Omschrijving van Magic Maze – On Mars


Magic Maze – On Mars komt uit de Magic Maze Spelfamilie. Magic Maze – On Mars is een Strategiespel dat door 1-6 spelers gespeeld kan worden vanaf 7 jaar. Een spelletje Magic Maze – On Mars duurt gemiddeld 15 minuten en scoort qua moeilijkheid 2 ster(ren) . Magic Maze – On Mars is ontworpen door Kasper Lapp en wordt in het Engels in Nederland & België uitgegeven door Sit Down!. Je koopt Magic Maze – On Mars bij een van de Spellenwinkels in Nederland en België of bol.com.

Koop Magic Maze – On Mars bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

bol.com

Amazon

De Magic Maze Spelfamilie

Deze spellen komen ook uit de Magic Maze Spelfamilie

Foto Spel Magic Maze

Magic Maze

Review door Mario
Foto Bordspel Magic Maze - Kids

Magic Maze – Kids

Magic Maze - Maximum Security Bordspel Uitbreiding

Magic Maze – Maximum Security

Uitbreiding

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.