Taal

🇳🇱 Nederlands

Spelers

1-8 spelers

Leeftijd

Vanaf 14 jaar

Speelduur

90 minuten

Moeilijkheid

Uitgever:

Review van Sherlock Holmes Consulting Detective – The Baker Street Irregulars

"Je ondervraagt verdachten, je spit kranten uit en struint door de straten van London om al deducerend tot een eind conclusie te komen"

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Team Arlin

— Team Arlin

De mist is dik, de straten stinken maar dat deert ons niks. We volgen de jongens en meiden van de Baker Street Irregulars. We doen echt ons best, houden ons gedeisd, terwijl ons hart in de keel bonkt. We willen graag bij deze club jonge speurders horen, ze zijn arm maar slim en als het ons lukt zo snel mogelijk deze zaak op te lossen zal de opdrachtgever ons misschien ook accepteren als een van de baker street irregulars. Het zal niet makkelijk zijn want onze opdrachtgever waar we ook mee samenwerken is niemand minder dan de grote Sherlock Holmes.

Het spel

Volgens Holmes zijn deze jonge Londenaren “sharp as needles” en gaan ze “everywhere and hear everything”.. Daarom krijg je bij dit spel een kaart van London met over de honderd plekken aangeduid met een omcirkeld cijfer. Deze kaart en de bij behorende directory helpen je om een onderzoek in te stellen, een aanwijzing te volgen. Bij het spel Sherlock Holmes consulting detective the baker street Irregulars van Dave Neale kan je met 10 cases laten zien wat je in huis hebt als beginnend detective.Sherlock Holmes Consulting Detective The Baker Street Irregulars strategie coöperatief deductie mysterie space cowboys team arlin
Dave Neale is als game designer gespecialiseerd in verhalende mysterie games of zoals hijzelf aangeeft ‘interactive fiction’’.

De boeken en stijl van de schrijver van Sherlock Holmes, Colin Doyle, fungeren als basis voor deze nieuwe cases en de thematiek voelt dus vertrouwd als je bekend bent met de avonturen van de beroemde detective die bekend staat om zijn deductieve bekwaamheden.

Je ondervraagt verdachten, je spit kranten uit en struint door de straten van London om al deducerend tot een eind conclusie te komen.
Je stappen kan je vergelijken met de grote Holmes en laten zien hoe goed je het gedaan hebt.

Je kan met 8 man aan een case werken maar ook alleen. Wij speelden met zijn vieren en hebben er van genoten. Ieder had zijn eigen inbreng en met elkaar besloten we welk spoor we zouden volgen. Soms liep een spoor dood maar dat mocht de pret niet drukken.

Sherlock Holmes Consulting Detective The Baker Street Irregulars strategie coöperatief deductie mysterie space cowboys team arlinDe sfeer

Alles is prachtig vormgegeven en de doos staat prachtig in een spellenkast maar ook op een boekenplank. Het oplossen van de cases kost tijd en in principe 1 keer speelbaar, maar het zijn er in totaal 10 dus voor een lange tijd gegarandeerd speelplezier. Van de Curzon Street kidnapping via Heist in Harp Lane naar Death of a detective. Zet Netflix, Amazon en Hbo uit, koop Sherlock Holmes consulting detective van Dave Neale en beleef zelf de avonturen van de Baker Street Irregulars uitgegeven door Space Cowboys/Asmodee.

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Team Arlin

Deze review van Sherlock Holmes Consulting Detective – The Baker Street Irregulars is geschreven door Team Arlin.
Lees alle reviews van Team Arlin

Dit spel is beschikbaar gesteld door de uitgever voor review, maar dit is geen betaalde reclame.

"Zet Netflix, Amazon en Hbo uit , koop Sherlock Holmes consulting detective van Dave Neale en beleef zelf de avonturen van de Baker Street Irregulars"

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Team Arlin

— Team Arlin

Koop Sherlock Holmes Consulting Detective – The Baker Street Irregulars bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

bol.com

Amazon

Omschrijving van Sherlock Holmes Consulting Detective – The Baker Street Irregulars


Sherlock Holmes Consulting Detective – The Baker Street Irregulars komt uit de Sherlock Holmes Consulting Detective Spelfamilie. Sherlock Holmes Consulting Detective – The Baker Street Irregulars is een Strategiespel dat door 1-8 spelers gespeeld kan worden vanaf 14 jaar. Een spelletje Sherlock Holmes Consulting Detective – The Baker Street Irregulars duurt gemiddeld 90 minuten en scoort qua moeilijkheid 2.5 ster(ren) . Sherlock Holmes Consulting Detective – The Baker Street Irregulars wordt in het Nederlands in Nederland & België uitgegeven door Space Cowboys & Asmodee. Je koopt Sherlock Holmes Consulting Detective – The Baker Street Irregulars bij een van de Spellenwinkels in Nederland en België of bol.com.

Koop Sherlock Holmes Consulting Detective – The Baker Street Irregulars bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

bol.com

Amazon

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.