Taal

🇳🇱 Nederlands

Spelers

5-20 spelers

Leeftijd

Vanaf 10 jaar

Speelduur

30 minuten

Moeilijkheid

Uitgever:

999 Games

999 Games

Review van 20 Second Showdown

In dit spel draait het allemaal om de fun. Perfect voor als je vrienden over de vloer hebt of een feestje organiseert, als dat weer mag.. en dan wordt het gegarandeerd lachen, gieren, brullen.

Je kiest eerst een scheidsrechter. Die bepaalt of de witte of de zwarte kant van de kaarten gebruikt wordt en hij zorgt ervoor dat het ‘zand’ In de ‘zandloper’ (geen idee wat erin zit, maar in ieder geval géén zand ) eerlijk verdeeld is tussen blauw en geel. De andere spelers worden verdeeld in 2 teams die de confrontatie met elkaar aangaan

20 Second Showdown - Partyspel - 999 Games

Het blauwe team is als eerste aan de beurt en je hebt geen tijd te verliezen, dus de scheidsrechter draait de zandloper met de blauwe kant naar boven en leest de opdracht voor. Een van de teamleden moet zo snel mogelijk de opdracht uitvoeren. Wat dacht je van: ‘Klap 5 maal met je ellebogen.’ Of ‘Roep 3 dingen die je voor nog geen miljoen euro zou doen.’ Of ‘Maak het geluid van een scheet met je oksel.’

20 Second Showdown - Partyspel - 999 Games

Ieder team krijgt een hulpkaart, die je eenmaal per ronde mag gebruiken. Als je denkt dat je de uitdaging niet zelf kan halen, mag je een van je teamleden vragen om te helpen. Als de opdracht is voltooid, draait de scheidsrechter de zandloper om. Team geel is aan de beurt en probeert zo snel mogelijk de volgende opdracht uit te voeren. Zo speel je door tot je geen geluid meer hoort van de zandloper. Dan heeft een van de teams geen tijd meer over. Het andere team wint deze ronde! Het team dat als eerste 3 rondes heeft gewonnen, wint het spel.

Conclusie

Gegarandeerd een heleboel LOL!!

20 Second Showdown, uitgegeven door 999 Games, is echt een leuk partyspel voor als je zin hebt om gek te doen en lol te trappen. De regels zijn heel eenvoudig. Je hebt het spel in 2 minuten uitgelegd. Het gaat heel snel en je speelt zo een paar rondjes achter elkaar.

20 Second Showdown - Partyspel - 999 Games

Het geluid van de ‘zandloper’ kan irritant zijn, maar het houdt je wel scherp . Er zijn genoeg opdrachten om uit te voeren (400), dus de herspeelbaarheid is best groot. Je speelt het met 5 of meer spelers vanaf 10 jaar en een potje duurt ongeveer 30 minuten.

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Das

Deze review van 20 Second Showdown is geschreven door Das.
Lees alle reviews van Das

Dit spel is beschikbaar gesteld door de uitgever voor review, maar dit is geen betaalde reclame.

Koop 20 Second Showdown bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

999 Games Shop

bol.com

Amazon

Videos over 20 Second Showdown

Omschrijving van 20 Second Showdown


20 Second Showdown is een Familiespel dat door 5-20 spelers gespeeld kan worden vanaf 10 jaar. Een spelletje 20 Second Showdown duurt gemiddeld 30 minuten en scoort qua moeilijkheid 1 ster(ren) . 20 Second Showdown wordt in het Nederlands in Nederland & België uitgegeven door 999 Games. .

Koop 20 Second Showdown bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

999 Games Shop

bol.com

Amazon

var bol_sitebar_v2={"id":"bol_1671033295841", "baseUrl":"partner.bol.com","productId":"9300000024674735","familyId":"","siteId":"1086672","target":true,"rating":true,"price":true,"deliveryDescription":true,"button":true,"linkName":"20%20Second%20Showdown%20Actiespel","linkSubId":""};

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.