999 Games Logo

Alle Spellen van 999 Games

https://www.999games.nl/

999 Games. Een wereld van speelplezier!

Al 30 jaar is 999 Games actief als uitgever en distributeur van bord- en kaartspellen in de Benelux en staat zij bekend om titels zoals Catan, 30 Seconds, Halli Galli, Regenwormen, Boonanza, Saboteur, Carcassonne, Dominion en vele andere.

Toen Michael Bruinsma al die jaren geleden 999 Games begon, was het aanbod op de spelletjesmarkt in Nederland al tientallen jaren nagenoeg onveranderd, vernieuwing was er nauwelijks. Op de buitenlandse markt was niet alleen dat aanbod er wel, het was ook nog eens uitdagender en leuker dan de spellen die in Nederland beschikbaar waren. Zorgen dat mensen zich hier bewust van worden, hen nieuwe spellen laten ervaren en deze zo goed mogelijk op de Nederlandse en Belgische markt beschikbaar te laten komen op een manier waarop consumenten dat het liefst zien, is sindsdien de missie van 999 Games.

De focus van 999 Games ligt primair op de familiespeler, maar in de basis proberen we heel Nederland en België net zo enthousiast te krijgen voor (bord)spelletjes als wij zelf ook zijn. Dat betekent dat wij ook spellen voor andere doelgroepen uitgeven. Denk hierbij aan jongvolwassenen en starters, “hardcore” bordspelfanaten en jonge kinderen (en alles wat daar tussenin zit). Daarbij proberen we spellen met verschillende mechanismen en in diverse prijscategorieën aan te bieden. Diversificatie en productontwikkeling zijn dus de belangrijkste pilaren van ons bedrijf.

999 Games wil graag de beste en leukste bordspellen brengen voor iedereen, voor iedere gelegenheid op ieder moment.

999 Games geeft onderstaande Bordspellen & kaartspellen uit in Nederland en België. Op Spellenbunker staan 401 spellen waaronder 74 uitbreiding(en) van 999 Games.

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.