Taal

🇳🇱 Nederlands

Spelers

2-10 spelers

Leeftijd

Vanaf 8 jaar

Speelduur

10 minuten

Moeilijkheid

Uitgever:

Tucker’s Fun Factory

Tucker’s Fun Factory

Review van 50 Logicaraadsels

Het is een raadsel waarom ik altijd mijn usb-stick er verkeerd om in steek. Het is ook een raadsel waarom Lin van Arlin voor Ar heeft gekozen
en het is een raadsel waarom we ja hebben gezegd om wat reviews te schrijven.

Soms kunnen raadsels frustreren, maar de uitdaging een raadsel op te lossen is vaak juist heel leuk en daarom geeft Tucker’s fun Factory een doosje uit met 50 logicaraadsels voor jonge raadselfans vanaf 8 jaar.

50 Logicaraadsels - Kaartspel - Tucker's Fun Factory
Het zijn raadsels voor kinderen, jong volwassenen, ouders, grootouders en mensen in het algemeen die uitgedaagd willen worden. En behalve het plezier dat het geeft raadsels op te lossen wordt door het logisch denken je brein getraind en zal iemand de grote uitdagingen van het leven ook beter kunnen aanpakken (lees ik in de uitleg maar voor ons misschien een beetje te laat). Een mooie voorbereiding op een logisch volwassen leven voor de kids en ons.

50 Logicaraadsels - Kaartspel - Tucker's Fun Factory

Cijfers, letters, tandwielen die draaien, figuren, beesten ze komen allemaal voorbij op de rijk geïllustreerde kaarten, die stevig zijn en een lange autorit een stuk korter doen voelen. Twee voorbeelden : Als het vandaag vrijdag is- welke dag is het dan twee dagen na de dag voor overmorgen (je mag een kladblokje gebruiken en je vingers of een agenda/kalender) of welk dier hoort hier niet thuis. Kip, varken, konijn, paard, poes, hond (je mag even naar de kinderboerderij of bij ons thuis komen kijken). Dat smaakt naar meer toch?

Leuke raadselkaarten voor jong en oud en vooral een perfect cadeau voor het kind met een uitdagingsbehoefte maar dan zonder beeldscherm.

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Team Arlin

Deze review van 50 Logicaraadsels is geschreven door Team Arlin.
Lees alle reviews van Team Arlin

Dit spel is beschikbaar gesteld door de uitgever voor review, maar dit is geen betaalde reclame.

Koop 50 Logicaraadsels bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

bol.com

Amazon

Omschrijving van 50 Logicaraadsels


50 Logicaraadsels is een Familiespel dat door 2-10 spelers gespeeld kan worden vanaf 8 jaar. Een spelletje 50 Logicaraadsels duurt gemiddeld 10 minuten en scoort qua moeilijkheid 1 ster(ren) . 50 Logicaraadsels wordt in het Nederlands in Nederland & België uitgegeven door Tucker’s Fun Factory. .

Koop 50 Logicaraadsels bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

bol.com

Amazon

var bol_sitebar_v2={"id":"bol_1671029569122", "baseUrl":"partner.bol.com","productId":"9300000013065028","familyId":"","siteId":"1086672","target":true,"rating":true,"price":true,"deliveryDescription":true,"button":true,"linkName":"50%20logicaraadsels%20voor%20jonge%20raadselfans","linkSubId":""};

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.