Taal

🇳🇱 Nederlands

Spelers

2-99 spelers

Leeftijd

Vanaf 8 jaar

Speelduur

10 minuten

Moeilijkheid

Uitgever:

Tucker’s Fun Factory

Tucker’s Fun Factory
Ontwerper(s)

Harder, Corinna

Review van Black Stories Junior – School Stories

Haal jij ook zo graag verhalen op over die goeie ouwe tijd dat je nog op school zat? Over die verstrooide Wiskunde leraar met die warrige bos haar? Of alle smoesjes die je uit je mouw schudde als je weer eens je huiswerk was ‘vergeten’? En weet je nog al die boterhammen met pindakaas die je moeder ‘s ochtends voor je smeerde maar dan in de afvalbak naast de frietkar belandden?

Black Stories Junior - School Stories

Verhalen over school, wie heeft ze niet? En daarom deze speciale editie van Black Stories Junior helemaal gewijd aan School Stories. Het concept blijft uiteraard onveranderd. 1 persoon is de verteller en pakt een kaart uit het Black Stories doosje en leest de voorkant voor. Vervolgens gaan alle ander aanwezigen raden wat er is gebeurd. En hoe groter de groep hoe leuker, maar ook met een paar personen kun je al een hoop lol beleven.

Black Stories Junior - School Stories

De verteller leest voor; “Justin keek ‘s ochtends vroeg in lege oogkassen. Hij stond tegenover een skelet!”. En nu zijn jullie aan de beurt. Was hij in het Biologie lokaal? Droomde hij over z’n toekomstige schoonmoeder? Was hij alleen? Herkende hij het skelet? Was het skelet alleen?

Black Stories Junior - School Stories

Nee, ik ga je natuurlijk niet vertellen wat er is gebeurd, daar moeten jullie zelf maar achter zien te komen. Tucker’s Fun Factory geeft de hele serie van Black Stories uit. Spellenbunker heeft er al een hoop getest. Zo hebben we al geschreven over Black Stories Uni Edition, Black Stories 13, Black Stories Junior Rainbow Stories en Black Stories Junior Red Stories.

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Mario

Deze review van Black Stories Junior – School Stories is geschreven door Mario.
Lees alle reviews van Mario

Dit spel is beschikbaar gesteld door de uitgever voor review, maar dit is geen betaalde reclame.

Koop Black Stories Junior – School Stories bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

bol.com

Amazon

Omschrijving van Black Stories Junior – School Stories


Black Stories Junior – School Stories komt uit de Black Stories Spelfamilie. Black Stories Junior – School Stories is een Familiespel dat door 2-99 spelers gespeeld kan worden vanaf 8 jaar. Een spelletje Black Stories Junior – School Stories duurt gemiddeld 10 minuten en scoort qua moeilijkheid 1 ster(ren) . Black Stories Junior – School Stories is ontworpen door Corinna Harder en wordt in het Nederlands in Nederland & België uitgegeven door Tucker’s Fun Factory. Je koopt Black Stories Junior – School Stories bij een van de Spellenwinkels in Nederland en België of bol.com.

Koop Black Stories Junior – School Stories bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

bol.com

Amazon

var bol_sitebar={"id":"bol_1610014966557", "baseUrl":"partner.bol.com","urlPrefix":"https://aai.bol.com/openapi/services/aai/","productId":"productid=9300000013065026","familyId":"","site_id":"1086672","target":true,"rating":true,"price":true,"deliveryDescription":true,"button":true,"link_name":"School%20Stories","link_subid":"","background_color":"#FFFFFF","text_color":"#CB0100","link_color":"#0000FF"};

De Black Stories Spelfamilie

Deze spellen komen ook uit de Black Stories Spelfamilie

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.