Taal

🇳🇱 Nederlands

Spelers

2 spelers

Leeftijd

Vanaf 10 jaar

Speelduur

20 minuten

Moeilijkheid

Uitgever:

999 Games

999 Games
Ontwerper(s)

Bertocchi, Marcello

Review van Aqualin

In Aqualin wemelt het van de zeedieren en wij gaan proberen een beetje orde te scheppen op het rif . Maar beide spelers hebben een ander doel… dus dat kan nog wel eens moeilijker zijn dan je denkt!

Aqualin 2-persoons bordspel 999 Games

Spelverloop

Jullie gezamenlijke speelbord is een rif dat gevuld moet worden met allerlei verschillende zeedieren ⭐️ in verschillende kleuren.
De tegels worden geschud en omgedraaid. Naast het speelbord leg je er altijd 6 open. Degene die aan de beurt is, verplaats eerst een zeedier op het bord en daarna leg je een nieuw zeedier op het rif.

Aqualin 2-persoons bordspel 999 Games

Eén speler probeert zo veel mogelijk dezelfde dieren bij elkaar in scholen te plaatsen, terwijl de andere speler juist probeert om groepen te maken van dieren van dezelfde kleur. In totaal zijn er 6 verschillende zeedieren in 6 verschillende kleuren. Wie de grootste groepen of scholen heeft weten te vormen, verdient de meeste punten en wint het spel!

Aqualin 2-persoons bordspel 999 Games

Conclusie

Aqualin, uitgegeven door 999 Games en ontworpen door Marcello Bertocchi, is een leuk tactisch spelletje voor 2 spelers vanaf 10 jaar. Het zijn hele makkelijke regels en binnen twee minuten uit te leggen. Door zeedieren te verplaatsen kun je een school of groep van je tegenstander breken, of misschien juist die van jou vergroten en sterker maken. Je kunt je niet alleen op jouw eigen taak richten, maar je moet je tegenstander goed in de gaten houden en proberen zijn/haar tactiek te dwarsbomen. Deze interactie maakt het spel extra leuk.

Aqualin is voor mij een soort puzzelspel waarbij je probeert zo groot mogelijke sets te maken. Ik vind het een erg leuk spel voor even tussendoor. Een potje duurt ongeveer 20 minuten, dus meestal heb je nog wel even tijd om revanche te halen

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Das

Deze review van Aqualin is geschreven door Das.
Lees alle reviews van Das

Dit spel is beschikbaar gesteld door de uitgever voor review, maar dit is geen betaalde reclame.

Koop Aqualin bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

999 Games Shop

bol.com

Amazon

Videos over Aqualin

Omschrijving van Aqualin


Aqualin is een Familiespel dat door 2 spelers gespeeld kan worden vanaf 10 jaar. Een spelletje Aqualin duurt gemiddeld 20 minuten en scoort qua moeilijkheid 2 ster(ren) . Aqualin is ontworpen door Marcello Bertocchi en wordt in het Nederlands in Nederland & België uitgegeven door 999 Games. Je koopt Aqualin bij een van de Spellenwinkels in Nederland en België of bol.com.

Koop Aqualin bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

999 Games Shop

bol.com

Amazon

var bol_sitebar={"id":"bol_1610098315231", "baseUrl":"partner.bol.com","urlPrefix":"https://aai.bol.com/openapi/services/aai/","productId":"productid=9300000021823663","familyId":"","site_id":"1086672","target":true,"rating":true,"price":true,"deliveryDescription":true,"button":true,"link_name":"Aqualin%20Bordspel","link_subid":"","background_color":"#FFFFFF","text_color":"#CB0100","link_color":"#0000FF"};

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.