Taal

🇳🇱 Nederlands

Spelers

1 speler

Leeftijd

Vanaf 7 jaar

Speelduur

15 minuten

Moeilijkheid

Uitgever:

999 Games

999 Games

Review van Catstax

"Met een solospelletje kruip je heerlijk op de bank, lekker in je eigen wereldje."

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen DreamTeam

— Remon & Chantal

Een spel in je eentje? Dat doe je toch niet? Je ziet natuurlijk altijd voor je dat een spel pas leuk is als de tafel vol is. Toch kun je met een solospelletje flink ontspannen, zonder de drukke interactie met veel spelers aan tafel plus de verantwoordelijkheid om iedereen constant te verzorgen met een hapje en een drankje. Met een solospelletje kruip je heerlijk op de bank, lekker in je eigen wereldje.

Catstax

999 Games heeft daarom een aantal spellen in een solo lijn gezet. Allemaal 1 persoons spelletjes en Catstax is daar 1 van. Hou je trouwens meer van honden dan is er ook nog Dog Pile. Catstax is bedacht door en vormgegeven door Bob Ferron.

Allereerst ideaal dat het spel zelf in een kunststof bakje zit, want het kartonnen doosje eromheen overleeft het niet lang. Zo’n handig bakje is natuurlijk ideaal om mee te nemen op vakantie of in de trein als je bijvoorbeeld lang moet reizen voor werk of andere dingen. Je kunt 1 puzzel pakken en dan stoppen maar ook lekker doorgaan, jij bepaalt de tijd!

Catstax
En puzzelen maar…

Catstax heeft 44 spellen van de moeilijkheidsgraad beginner tot meester en de spellen zijn ook linksonder genummerd. Zo kun je onthouden of opschrijven waar je bent gebleven. Op een kaart staan ook de katten die je voor dat spel moet gebruiken, de rest doet even niet mee. De bedoeling is dat je de katten zo moet neerleggen dat ze in het raster passen en dat alle vakjes bedenkt zijn. In het begin is het natuurlijk lekker makkelijk en vlieg je er doorheen, maar uiteindelijk wordt het natuurlijk steeds moeilijker. Succes!!

Catstax

Zijn wij solo spelers?? 

Nou normaal gesproken niet. Een spel moet vooral leuk en gezellig zijn en daar horen leuke spelletjesvrienden bij. Maar…. In ons dagelijks leven is het een realiteit dat het soms lastig lijkt echt te ontspannen. Je wilt dan even op de pauzeknop drukken en niet aan alle verplichtingen of zorgen hoeven denken. En voordat je eindeloos op je telefoon scrolt waar je weer allerlei prikkels opdoet, kun je ook een solospel pakken. Een goede braintraining, dus van dit soort ontspanning wordt je ook nog eens slim! Probeer het eens uit!

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen DreamTeam

Deze review van Catstax is geschreven door Remon & Chantal.
Lees alle reviews van Remon & Chantal

Dit spel is beschikbaar gesteld door de uitgever voor review, maar dit is geen betaalde reclame.

Koop Catstax bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

999 Games Shop

bol.com

Amazon

Videos over Catstax

Omschrijving van Catstax


Catstax is een Familiespel dat door 1 speler gespeeld kan worden vanaf 7 jaar. Een spelletje Catstax duurt gemiddeld 15 minuten en scoort qua moeilijkheid 1.5 ster(ren) . Catstax wordt in het Nederlands in Nederland & België uitgegeven door 999 Games. .

Koop Catstax bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

999 Games Shop

bol.com

Amazon

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.