Taal

🇳🇱 Nederlands

Spelers

1-4 spelers

Leeftijd

Vanaf 8 jaar

Speelduur

30 minuten

Moeilijkheid

Uitgever:

999 Games

999 Games

Review van Chili Dice

Voordat we starten met deze review van Chili Dice, een tip in verband met pepers: Heb je pepers gesneden, blijf van je ogen af. Niet doen, ook niet om uit te proberen omdat je je afvraagt waarom deze tip wordt gegeven.

Spel Chili Dice

Dan nu Chili Dice.

Chili Dice is een dobbelspel variatie. Op de zes dobbelstenen is op elke steen 1 kant rood. Als in je worp een rood cijfer zit mag je die draaien naar een cijfer naar keuze of je kan hem bewaren zodat hij als verdubbelaar kan werken. Er is een score blad waar je de punten van je worp in kan vullen. Je kan kiezen uit bijvoorbeeld een straat, het meeste van 1 cijfer enz. in ieder geval 10 verschillende keuzes om te scoren. Je kan zelfs gaan voor een kleine chili of een grote chili en zijn al je stenen rood, een pittige chili.

Spel Chili Dice

Anders als bij andere dobbelspellen is er de mogelijkheid dat je in je beurt zelf mag bepalen hoe vaak je gooit, maar wel met de kanttekening dat je in het hele spel maximaal 30 keer mag gooien. Na tien rondes  is het spel afgelopen. Heb je na de tien rondes nog gooibeurten over dan krijg je voor elke overgebleven beurt 5 punten.

Spel Chili Dice

De mogelijkheid zelf te bepalen hoe vaak je in een beurt wil gooien geeft een leuke twist aan het dobbelen en zorgt ervoor dat het dobbelen ook een race wordt.

Spel Chili Dice

Chili Dice is echt een geluksspelletje dat je ook solo kan spelen (maximaal 4 personen kunnen mee doen). De rode cijfers spicen dit dobbelspel echt op. Elke spelletje duurt ongeveer 30 minuten, 999 games geeft dit spel in Nederland uit en Andy Daniel verzon het.

Chili Dice is voor iedereen maar zeker voor de diehard, hardcore, verstokte Yathzee fans, een must have.

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Team Arlin

Deze review van Chili Dice is geschreven door Team Arlin.
Lees alle reviews van Team Arlin

Dit spel is beschikbaar gesteld door de uitgever voor review, maar dit is geen betaalde reclame.

Koop Chili Dice bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

999 Games Shop

bol.com

Amazon

Videos over Chili Dice

Omschrijving van Chili Dice


Chili Dice is een Familiespel dat door 1-4 spelers gespeeld kan worden vanaf 8 jaar. Een spelletje Chili Dice duurt gemiddeld 30 minuten en scoort qua moeilijkheid 1.5 ster(ren) . Chili Dice staat in het Engels bekend onder de naam Spicy Dice. Chili Dice wordt in het Nederlands in Nederland & België uitgegeven door 999 Games. Je koopt Chili Dice bij een van de Spellenwinkels in Nederland en België of bol.com.

Koop Chili Dice bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

999 Games Shop

bol.com

Amazon

var bol_sitebar={"id":"bol_1613384803267", "baseUrl":"partner.bol.com","urlPrefix":"https://aai.bol.com/openapi/services/aai/","productId":"productid=9300000022971949","familyId":"","site_id":"1086672","target":true,"rating":true,"price":true,"deliveryDescription":true,"button":true,"link_name":"Chili%20Dice%20Dobbelspel","link_subid":"","background_color":"#FFFFFF","text_color":"#CB0100","link_color":"#0000FF"};

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.