Taal

🇳🇱 Nederlands

Spelers

2-4 spelers

Leeftijd

Vanaf 13 jaar

Speelduur

35 minuten

Moeilijkheid

Uitgever:

Quined Games

Quined Games
Ontwerper(s)

Boutgeois, Oliver

Counterfeiters

Counterfeiters is een Strategiespel dat door 2-4 spelers gespeeld kan worden vanaf 13 jaar. Een spelletje Counterfeiters duurt gemiddeld 35 minuten en scoort qua moeilijkheid 2 ster(ren) . Counterfeiters is ontworpen door Oliver Boutgeois en wordt in het Nederlands in Nederland & België uitgegeven door Quined Games. Je koopt Counterfeiters bij een van de Spellenwinkels in Nederland en België of bol.com.

Koop Counterfeiters bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

bol.com

Amazon

in dit spel ben je een maffioso die vals geld print, en dit geld moet je natuurlijk witwassen want anders is het niets waard. Je wordt achternagezeten door de politie maar je kan je ook(tegen een hoge prijs) laten beschermen door de Godfather. Je geld is pas echt veilig als je het naar je rekening op de Caraïben hebt gestuurd. Wie aan het einde van het spel het meeste echte geld heeft wint het spel.

Videos over Counterfeiters

Koop Counterfeiters bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

bol.com

Amazon

var bol_sitebar={"id":"bol_1594128167500", "baseUrl":"partner.bol.com","urlPrefix":"https://aai.bol.com/openapi/services/aai/","productId":"productid=9200000101632459","familyId":"","site_id":"1086672","target":true,"rating":true,"price":true,"deliveryDescription":true,"button":true,"link_name":"Asmodee%20Counterfeiters%20-%20DE/EN/FR/NL","link_subid":"","background_color":"#FFFFFF","text_color":"#CB0100","link_color":"#0000FF"};

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.