Taal

🇳🇱 Nederlands

Spelers

1-2 spelers

Leeftijd

Vanaf 8 jaar

Speelduur

20 minuten

Moeilijkheid

Uitgever:

Tucker’s Fun Factory

Tucker’s Fun Factory
Ontwerper(s)

Cathala, Bruno

Review van Kameleo

De kameleon heeft honger en jij gaat hem helpen met eten! Er ligt een veld vol met smakelijke insecten en de kameleon wil ze allemaal opeten.

Kameleo, uitgegeven door Tucker’s Fun Factory en Blue Orange, is een creatief denkspel voor 1 persoon. Als je een beetje van puzzelen houdt en het leuk vindt om jezelf uit te dagen, dan is deze breinbreker echt iets voor jou! Er zitten 60 uitdagingen in het doosje met verschillende moeilijkheidsniveau’s. Je voltooit de opdracht door te zorgen dat de kameleon ALLE insecten opeet, maar na elk hapje loopt de kameleon verder.

Spelinhoud Kameleo

Dit educatieve spel is al voor kinderen vanaf 8 jaar een leuke uitdaging. Het helpt ze om creatieve oplossingen te bedenken en zichzelf uit te dagen. Maar ook voor volwassenen is dit een hele leuke breinbreker om er tussendoor even bij te pakken. Een opdracht kun je al in een paar minuten opgelost hebben. De moeilijkere kosten natuurlijk wat meer tijd.

Kameleo solo spel

Spelverloop

Je speelt het spel alleen, maar er is ook een variant voor 2 spelers toegevoegd in de regels. In die variant probeer je je tegenstander te belemmeren insecten te eten, zodat jij kunt winnen.

Het doosje is erg leuk vormgegeven; net een boekje gevuld met een verrassing. En de vrolijke kleuren maken het geheel echt aantrekkelijk.

Kameleo solo spel

Conclusie

Zeker voor de liefhebbers van bijvoorbeeld Rush Hour en Brains is dit spel echt een aanrader. Het grote voordeel is dat je dit kleine doosje ook makkelijk in je tas kunt stoppen om mee te nemen. Of tussen je huiswerk door even een opdrachtje doen

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Das

Deze review van Kameleo is geschreven door Das.
Lees alle reviews van Das

Dit spel is beschikbaar gesteld door de uitgever voor review, maar dit is geen betaalde reclame.

Koop Kameleo bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

bol.com

Amazon

Omschrijving van Kameleo


Kameleo is een Familiespel dat door 1-2 spelers gespeeld kan worden vanaf 8 jaar. Een spelletje Kameleo duurt gemiddeld 20 minuten en scoort qua moeilijkheid 1 ster(ren) . Kameleo is ontworpen door Bruno Cathala en wordt in het Nederlands in Nederland & België uitgegeven door Blue Orange & Tucker’s Fun Factory. .

Koop Kameleo bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

bol.com

Amazon

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.