Taal

🇳🇱 Nederlands

Spelers

2-15 spelers

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

Speelduur

5 minuten

Moeilijkheid

Uitgever:

Raad de kaart

Raad de kaart

Review van Raad de voetbalkaart

"Elke kaart bevat 5 voetbalregelateerde namen of begrippen. "

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Jonathan

— Jonathan

Staat alles klaar om je vrienden te ontvangen voor een lekker avondje voetbal kijken? Of ben je samen onderweg naar een avond van je favoriete ploeg? Raad de voetbalkaart is het ideale spel om met de hele groep in de perfecte stemming te komen.

Raad de voetbalkaart

In dit snelle groepsspel speel je in teams tegen elkaar om als eerste 30 voetbalvragen goed te beantwoorden. Maar het gaat niet alleen om je kennis van voetbal, ook om je creativiteit in het uitleggen. Bij het omschrijven mag je niet alles zeggen… je mag niet een deel van het woord zeggen. Wil je linksbuiten uitleggen? Dan mag je de woorden links en buiten dus niet zeggen. Ook zeggen ‘klinkt als’ mag niet en vertalen ook niet. Kortom, je moet het omschrijven.

Elke kaart bevat 5 voetbalregelateerde namen of begrippen. Als je aan de beurt bent, heb je 30 seconden om ze alle 5 goed te laten raden. Snel gerekend heb je dus maar 6 seconden voor zowel het omschrijven als het antwoord horen. Je hebt dus haast! En onder druk wordt snel denken een echte uitdaging :).

Daarnaast bevat het spel enkele ‘fun-kaarten’. Deze kaarten veranderen de loop van het spel. De actie op de kaart is wederom een knipoog naar het voetbalspel. Zo kan je een gele of rode kaart omdraaien, of juist de 3e helft starten. Zo kan je ineens van een comfortabele voorsprong binnen een paar kaarten onder druk komen te staan. Net als bij een echte voetbalwedstrijd kan het zomaar omslaan.

Raad de voetbalkaart, gemaakt en uitgegeven door raaddekaart is de ideale party-starter om lekker in de stemming te komen. Het speelt vlot en brengt als bonus nog extra gesprekken en discussies op gang met de antwoorden die soms de gekste deurtjes in je geheugen openen!

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Jonathan

Deze review van Raad de voetbalkaart is geschreven door Jonathan.
Lees alle reviews van Jonathan

Dit spel is beschikbaar gesteld door de uitgever voor review, maar dit is geen betaalde reclame.

"Leuk om te spelen met je voetbalvrienden. "

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Jonathan

— Jonathan

Koop Raad de voetbalkaart bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

bol.com

Amazon

Omschrijving van Raad de voetbalkaart


Raad de voetbalkaart is een Familiespel dat door 2-15 spelers gespeeld kan worden vanaf 12 jaar. Een spelletje Raad de voetbalkaart duurt gemiddeld 5 minuten en scoort qua moeilijkheid 0.5 ster(ren) . Raad de voetbalkaart wordt in het Nederlands in Nederland & België uitgegeven door Raad de kaart. .

Koop Raad de voetbalkaart bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

bol.com

Amazon

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.