Taal

🇬🇧 Engels

Spelers

2-6 spelers

Leeftijd

Vanaf 10 jaar

Speelduur

20 minuten

Moeilijkheid

Uitgever:

Review van Star Wars: Jabba’s Palace – A Love Letter Game

"Met net een beetje meer variatie dan het origineel."

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Das

— Das

Voor de liefhebbers van Star Wars: deze variant op het spel Love Letter is heel erg leuk! Met net een beetje meer variatie dan het origineel.

Kaartspel Star Wars: Jabba’s Palace – A Love Letter Game Asmodee

Spelverloop

De basis van het spel is hetzelfde als van het originele spel Love Letter. Kort gezegd: Je hebt een kaart in de hand en wanneer je aan de beurt bent, trek je nog een kaart. Een van de 2 kaarten moet je spelen. Het is je doel om de overige spelers te elimineren en zelf als laatste over te blijven. Voor een uitgebreide uitleg, kun je de review van Team Arlin lezen.

Kaartspel Star Wars: Jabba’s Palace – A Love Letter Game Asmodee

In dit spel speel je met karakters van de Rebel Alliance en bewoners van Jabba’s Palace. Je probeert de effecten van de karakters zo slim mogelijk in te zetten om je tegenstanders uit te schakelen. Salacious Crumb mag bijvoorbeeld de hand van een andere speler bekijken en Bobba Fett mag een kaart van een andere speler stelen.

De kaarten die je speelt of steelt, leg je allemaal voor je neer. Dit kan later van belang zijn.

Kaartspel Star Wars: Jabba’s Palace – A Love Letter Game Asmodee

Dit spel heeft een extra: Agendakaarten. Met deze kaarten komt er meer variantie in het spel. Het verandert de voorwaarde om te winnen. Een voorbeeld hiervan is dat de speler met de meeste Palace-kaarten wint.

Het spel is afgelopen als een van de spelers het vereiste aantal munten heeft verzameld (dit verschilt per spelersaantal)

Conclusie:

Dit kaartspel, van Asmodee, is verrassend leuk om te spelen (zelfs als je geen Star Wars fan bent) en met de extra toevoeging van de agendakaarten zal het niet snel vervelen. Ons originele kaartspel is helemaal versleten, dus ik ben benieuwd hoe deze kaarten er over een half jaar uitzien 😉

Kaartspel Star Wars: Jabba’s Palace – A Love Letter Game Asmodee

Je kunt het spel met 2-6 spelers spelen, maar hoe meer spelers, hoe beter. Met 2 spelers is het niet zo uitdagend als wanneer je het met meer speelt.

Het is een vlot kaartspel en je hebt het snel uitgelegd. En omdat er een mooi zakje is bijgeleverd waar alles perfect in past, kun je het heel makkelijk meenemen op reis.

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Das

Deze review van Star Wars: Jabba’s Palace – A Love Letter Game is geschreven door Das.
Lees alle reviews van Das

Dit spel is beschikbaar gesteld door de uitgever voor review, maar dit is geen betaalde reclame.

Koop Star Wars: Jabba’s Palace – A Love Letter Game bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

bol.com

Amazon

Videos over Star Wars: Jabba’s Palace – A Love Letter Game

Omschrijving van Star Wars: Jabba’s Palace – A Love Letter Game


Star Wars: Jabba’s Palace – A Love Letter Game komt uit de Star Wars Spelfamilie. Star Wars: Jabba’s Palace – A Love Letter Game is een Familiespel dat door 2-6 spelers gespeeld kan worden vanaf 10 jaar. Een spelletje Star Wars: Jabba’s Palace – A Love Letter Game duurt gemiddeld 20 minuten en scoort qua moeilijkheid 1.5 ster(ren) . Star Wars: Jabba’s Palace – A Love Letter Game staat in het Engels bekend onder de naam Star Wars: Jabba's Palace – A Love Letter Game. Star Wars: Jabba’s Palace – A Love Letter Game is ontworpen door Justin Kemppainen & Todd Michlitsch en wordt in het Engels in Nederland & België uitgegeven door Asmodee, Z-Man Games, ADC Blackfire Entertainment & Lord of Boards. .

Koop Star Wars: Jabba’s Palace – A Love Letter Game bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

bol.com

Amazon

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.