Taal

🇳🇱 Nederlands

Spelers

3-7 spelers

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

Speelduur

25 minuten

Moeilijkheid

Prijzen & Nominaties
Uitgever:

999 Games

999 Games
Ontwerper(s)

Sentis, Julien

Review van Stay Cool

Multi-tasken. Ik kan je er van alles over vertellen maar ik pas nu op een peuter, ben aan de telefoon, aan het koken en een review aan het schrijven, dus misschien later.

Stay Cool Partyspel 999 Games

Het spel Stay Cool van 999 Games vraagt van je brein dat je alle onderdelen moet gebruiken. Ook de onderdelen die misschien al tijdje stil staan. Je basale voorhersenen, hersenstam, tussenhersenen en al je 86 miljoen neuronen moeten aan het werk. En als je veel over de hersenen weet heb je daar in dit spel overigens niet veel aan want de vragen die je moet beantwoorden zijn geen ‘weetjes’ vragen of vragen over bekende mensen maar ze zijn redelijk eenvoudig. De uitdaging zit hem in het feit dat je ze tegelijkertijd moet beantwoorden en er is een tijdsdruk.

Stay Cool Partyspel 999 Games

Links van je vraagt een medespeler (je kan het spel spelen met 3 tot 7 personen) een vraag die je met dobbelstenen met letters moet beantwoorden en rechts van je vraagt een medespeler een vraag die je mondeling moet beantwoorden. De vragen worden om en om gesteld maar de volgorde van je antwoorden bepaal je zelf. Er loopt een zandloper van 30 seconden tijdens het beantwoorden van de vragen, die 3 keer omgedraaid mag worden, dus je hebt 2 minuten de tijd zoveel mogelijk vragen te beantwoorden en dat is pittig.

Stay Cool Partyspel 999 Games

Je speelt allemaal 3 rondes, de eerste ronde houden anderen de zandloper bij , de tweede ronde moet je dat zelf doen en bij de derde ronde loopt de zandloper uit het zicht en moet je er op letten op tijd te vragen de zandloper om te draaien. De vragen die je goed hebt beantwoord binnen de tijd worden vermenigvuldigd (de antwoorden met de dobbelstenen x de mondelinge antwoorden). Wie aan het eind van de 3 rondes de meeste punten heeft, je raad het al, die heeft gewonnen.

Stay Cool Partyspel 999 Games

Het partyspel , verzonnen door Julien Sentis is  heerlijk is om te doen, je ziet anderen ploeteren en zweten, maar dan ben je zelf aan de beurt. De rondes gaan snel (te snel als je aan de buurt bent) en de vragen en opdrachten zijn leuk en goed verzonnen. Met het spelen van dit spel leer je multitasken en wordt gelijk de universele vraag beantwoord kunnen vrouwen beter multitasken dan mannen?

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Team Arlin

Deze review van Stay Cool is geschreven door Team Arlin.
Lees alle reviews van Team Arlin

Dit spel is beschikbaar gesteld door de uitgever voor review, maar dit is geen betaalde reclame.

Koop Stay Cool bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

999 Games Shop

bol.com

Amazon

Videos over Stay Cool

Omschrijving van Stay Cool


Stay Cool is een Familiespel dat door 3-7 spelers gespeeld kan worden vanaf 12 jaar. Een spelletje Stay Cool duurt gemiddeld 25 minuten en scoort qua moeilijkheid 1 ster(ren) . Stay Cool is ontworpen door Julien Sentis en wordt in het Nederlands in Nederland & België uitgegeven door 999 Games. Je koopt Stay Cool bij een van de Spellenwinkels in Nederland en België of bol.com. Stay Cool is winnaar van de Speelgoed van het Jaar 2020 – Winnaars.

Koop Stay Cool bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

999 Games Shop

bol.com

Amazon

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.