Taal

🇳🇱 Nederlands

Spelers

3-28 spelers

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

Speelduur

30 minuten

Moeilijkheid

Prijzen & Nominaties
Uitgever:

999 Games

999 Games

Review van 30 Seconds – Everyday Life

"Een hoop lol en hilariteit gegarandeerd!"

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Mario

— Mario

30 Seconds is in Nederland al heel wat jaren een van de meest gespeelde partyspellen. Maar met (jonge) kinderen was het spel soms best lastig. Daarom is er nu de Everyday Life editie van het spel 30 Seconds.

30 Seconds – Everyday Life Partyspel 999 Games

30 Second is een partyspel waarbij de speler die aan de beurt is een kaartje krijgt met daarop 5 begrippen. Binnen 30 seconden moet je proberen er zoveel mogelijk te omschrijven. Neuriën en gebaren is toegestaan, maar let erop dat je bijvoorbeeld niet iets gaat aanwijzen of zegt “klinkt als”. Je teamgenoten moeten dan proberen de woorden te raden die jij omschrijft.

30 Seconds – Everyday Life Partyspel 999 Games

Jonge kinderen, maar zeker ook tieners zijn natuurlijk niet helemaal op de hoogte van de artiesten of sporters van 10-tallen jaren geleden. Voor deze groep spelers was het dan vaak ook frustrerend om namen te moeten omschrijven van personen waar ze nog nooit van gehoord hadden. Met vrienden met niet-Nederlandse afkomst hetzelfde verhaal. Daarom ben ik blij met deze versie van het spel waarbij iedereen gezellig mee kan spelen. Niemand hoeft meer uit te leggen wie Jacques Herb of Hepie & Hepie zijn, het gaat vanaf nu gewoon over ijs, pizza & pinda’s.

Met 30 Seconds Everyday Life, uitgegeven door 999 Games, is een hoop lol en hilariteit gegarandeerd. Je speelt het spel al vanaf 3 personen, maar hoe groter de groep hoe leuker.

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Mario

Deze review van 30 Seconds – Everyday Life is geschreven door Mario.
Lees alle reviews van Mario

Dit spel is beschikbaar gesteld door de uitgever voor review, maar dit is geen betaalde reclame.

"Het gaat vanaf nu gewoon over ijs, pizza & pinda’s."

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Mario

— Mario

Koop 30 Seconds – Everyday Life bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

999 Games Shop

bol.com

Amazon

Een leuke variant op het welbekende 30 Seconds.

30 Seconds is een leuk partyspel met snelheid! Je hebt 30 seconden en binnen die tijd moet je proberen zo veel mogelijk van de 5 begrippen/namen op het kaartje te omschrijven. En dan wel zo dat jouw teamgenoten het kunnen raden. Jullie team probeert als eerste de finish te halen, maar de dobbelsteen kan nog wel eens roet in het eten gooien..

Op de kaartjes van 30 Seconds – Everyday Life staan alledaagse begrippen. Daardoor kunnen zelfs jonge kinderen meedoen met het spel. Want wie kan niet uitleggen wat bijvoorbeeld een ‘milkshake’ is? Of wat denk je van ‘koning’, ‘blinddoek’ en ‘lippenstift’? Zo heb je nog meer plezier!

Videos over 30 Seconds – Everyday Life

Omschrijving van 30 Seconds – Everyday Life


30 Seconds – Everyday Life komt uit de 30 Seconds Spelfamilie. 30 Seconds – Everyday Life is een Familiespel dat door 3-28 spelers gespeeld kan worden vanaf 12 jaar. Een spelletje 30 Seconds – Everyday Life duurt gemiddeld 30 minuten en scoort qua moeilijkheid 1 ster(ren) . 30 Seconds – Everyday Life wordt in het Nederlands in Nederland & België uitgegeven door 999 Games. Je koopt 30 Seconds – Everyday Life bij een van de Spellenwinkels in Nederland en België of bol.com. 30 Seconds – Everyday Life is winnaar van de Speelgoed van het Jaar 2017 – Winnaars.

Koop 30 Seconds – Everyday Life bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

999 Games Shop

bol.com

Amazon

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.