Taal

🇳🇱 Nederlands

Spelers

4-10 spelers

Leeftijd

Vanaf 10 jaar

Speelduur

30 minuten

Moeilijkheid

Uitgever:

999 Games

999 Games

Review van Sounds Fishy

"Een hilarisch partyspel"

— Mandy

Daar zit een luchtje aan! In dit hilarische partyspel van 999 Games komt een stalen gezicht en wat creativiteit goed van pas. Verzin een fout antwoord op de gestelde vraag en presenteer dat alsof het het meest logische antwoord is! Lukt dat jou zonder in de lach te schieten? En lukt het de rader, om de persoon die het enige juiste antwoord geeft eruit te pikken? Dit spel zorgt gegarandeerd voor hilarische situaties!

Het spel 

Er zijn 3 rollen te verdelen; rader, rode haring en blauwe haring (kipper). Om de beurt worden de spelers aangewezen als ‘rader’. De overige spelers krijgen gedekt een haring toegeschoven, waarvan 1 blauwe. De rader pakt een kaart met vraag uit het blikje zonder het antwoord op de achterkant te bekijken. Deze laat hij juist aan de overige spelers zien.

 

Iedere speler die een rode haring heeft gekregen verzint nu een antwoord op de vraag. En om de beurt proberen ze de rader ervan te overtuigen dat hun antwoord het juiste is. Degene met de blauwe haring probeert met het juiste antwoord de rader er juist van te overtuigen dat zijn antwoord fout is. 

De rader probeert eerst alle rode haringen eruit te halen, hij verdient namelijk de meeste punten en de andere de minste punten als het hem lukt om de blauwe haring als laatst om te draaien. 

De punten worden bijgehouden door het uitdelen van fishes. Je kunt doorgaan zolang je wilt maar de spelregels geven aan dat de punten geteld worden zodra elke speler 2x de rol als rader heeft gehad.

Conclusie

Wij zijn enthousiast! Een echt partyspel waarbij je je creativiteit de vrije loop kan laten gaan en dat gegarandeerd zorgt voor een hilarisch avondje. Het spel heeft heel weinig regels en geen groot speelbord dus je pakt het er heel makkelijk bij en begint gauw te spelen. Er zitten 200 kaarten met vragen bij dus voorlopig genoeg stof voor heel wat speeluurtjes en daarna is het de vraag of je ze nog herinnert want het zijn niet de meest gangbare vragen. Ook personen die niet graag op de voorgrond staan vinden dit partyspel al gauw wel leuk. Dus alles bij elkaar alleen maar pluspunten! 

Deze review van Sounds Fishy is geschreven door Mandy.
Lees alle reviews van Mandy

Dit spel is beschikbaar gesteld door de uitgever voor review, maar dit is geen betaalde reclame.

"Daar zit een luchtje aan! "

— Mandy

Koop Sounds Fishy bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

999 Games Shop

bol.com

Amazon

Videos over Sounds Fishy

Omschrijving van Sounds Fishy


Sounds Fishy is een Familiespel dat door 4-10 spelers gespeeld kan worden vanaf 10 jaar. Een spelletje Sounds Fishy duurt gemiddeld 30 minuten en scoort qua moeilijkheid 1 ster(ren) . Sounds Fishy wordt in het Nederlands in Nederland & België uitgegeven door 999 Games. .

Koop Sounds Fishy bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

999 Games Shop

bol.com

Amazon

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.