Taal

🇳🇱 Nederlands

Spelers

2-8 spelers

Leeftijd

Vanaf 6 jaar

Speelduur

15 minuten

Moeilijkheid

Uitgever:

Asmodee

Asmodee

Review van Dobble: Minions

"Het blijft een soort magische goocheltruc, bij elk van de 55 handige ronde kaartjes zijn er 2 kaartjes die 1 symbool met elkaar gemeen hebben."

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Team Arlin

— Team Arlin

Kevin, Stuart, Bob, Gru, Lucy, Margo, Edith, Agnes, Kyle, Lucky, Copabanana Minion, Voetbal Minion, Scheidsrechter Minion, Meid Minion, Dansende Minion, Golfer Minion, Hula Minion, Toerist Minion, Mario, Mama Minion, Stoute Minion, Meisje Minion, Strand Minion, Drijvende Eend Minion, Skateboard Minion, Lucy Minion, Bouwer Minion, Bubbelhoofd Minion, Brandweer Minion, Beed-Do Minion, Surf Minion, Bello, Minion Cupcake, G Logo, Scheetpistool, Bloem, Gitaar, Tim Teddybeer, Pannenkoeken, Minion Handschoen, Megafoon, Ijscoupe, Zonnebril, Brandkraan, Vriesstraal, IJslolly, Pluizige Eenhoorn, Tuinbroek, Labo-beker, Eend, Banaan, Lieveheersbeestje, Pizza, Appel, Paprika, Drinkbeker, Cupcake, Ijshoorn, je vindt ze allemaal (niet allemaal, Mario zit er niet tussen) terug op de ronde kaartjes van Dobble de Minions-editie.

Minions dobbel kaartspel team arlin

Het spel

Het blijft een soort magische goocheltruc, elk van de 55 handige ronde kaartjes (handig want de kaartjes passen in de palm van je hand) hebben ieder 8 symbolen (of in dit geval Minions en symbooltjes die uit de Minions of de Verschrikkelijke Ikke-films komen) en elke 2 kaartjes hebben 1 symbool met elkaar gemeen. Het is de bedoeling die zo snel mogelijk te vinden, sneller dan de anderen die meespelen.
Er zijn 5 varianten die je kan spelen met de 55 kaartjes en die worden duidelijk uitgelegd in de review van Das.

Minions dobbel kaartspel team arlin

Er zijn meerdere edities uitgegeven van Dobble en dit is dus de versie met de altijd populaire Minions. Achtergrondinformatie van de films met de Minions is niet noodzakelijk maar helpt wel om de figuurtjes te kunnen benoemen als je ze vindt. ‘Gele mannetje met alarmlichten op zijn hoofd en megafoon in zijn handen die Opa zo grappig vindt en veel lawaai maakt’ is misschien een te lange omschrijving en dan is het kaartje al vergeven aan een snellere tegenstander. Als variatie zou je ook het Miniontaaltje kunnen gebruiken, zoals Pwede na? (kunnen we gaan beginnen?)

Dobble Collector wordt in het Nederlands in Nederland & België uitgegeven door Asmodee en is bedacht door Denis Blanchot en Jacques Cottereau. De Minions zijn verzonnen door Eric Guillon.

Minions dobbel kaartspel team arlin

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Team Arlin

Deze review van Dobble: Minions is geschreven door Team Arlin.
Lees alle reviews van Team Arlin

Dit spel is beschikbaar gesteld door de uitgever voor review, maar dit is geen betaalde reclame.

"Achtergrondinformatie van de films met de Minions is niet noodzakelijk maar helpt wel om de figuurtjes te kunnen benoemen als je ze vind."

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Team Arlin

— Team Arlin

Koop Dobble: Minions bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

bol.com

Amazon

Omschrijving van Dobble: Minions


Dobble: Minions komt uit de Dobble Spelfamilie. Dobble: Minions is een Familiespel dat door 2-8 spelers gespeeld kan worden vanaf 6 jaar. Een spelletje Dobble: Minions duurt gemiddeld 15 minuten en scoort qua moeilijkheid 1 ster(ren) . Dobble: Minions wordt in het Nederlands in Nederland & België uitgegeven door Asmodee. .

Koop Dobble: Minions bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

bol.com

Amazon

var bol_sitebar_v2={"id":"bol_1670853802336", "baseUrl":"partner.bol.com","productId":"9300000094065317","familyId":"","siteId":"1086672","target":true,"rating":true,"price":true,"deliveryDescription":true,"button":true,"linkName":"Dobble%20Minions%20-%20Kaartspel","linkSubId":""};

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.