Taal

🇳🇱 Nederlands

Spelers

1-6 spelers

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

Speelduur

60 minuten

Moeilijkheid

Uitgever:

999 Games

999 Games

Review van Pocket Escape Room – Diefstal in Venetië

"Iemand chanteert je om je identiteit te onthullen…je hebt geen keus en begint aan de missie."

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen DreamTeam

— Remon & Chantal

Dit is voor ons de 2e keer dat we proberen te escapen uit één van de spellen uit de Pocket Escape reeks. Vorige keer gingen we zoek naar El Dorado en moesten we ons een weg door de jungle zien te banen. Maar het was ons gelukt (wel ruim buiten de tijd🤫). Deze keer zoeken we het dichter bij huis en brengt het avontuur ons naar Venetië.

Pocket escape: Diefstal in Venetië

Zoals je misschien weet en hebt gelezen in andere reviews van Escape Room spellen, zoals die van EXIT en Unlock, kunnen we natuurlijk niets over de inhoud zeggen. Dat mag je zelf gaan uitvogelen. Maar mocht je nog geen ervaring met dit soort spellen hebben, even een korte uitleg.

Je gaat namelijk niet echt ‘escapen’ want je zit gewoon aan je eettafel waarschijnlijk. Het doel is om binnen een bepaalde tijd het avontuur te doorlopen. Je moet allerlei puzzels en raadsels oplossen die je steeds verder helpen richting het einde. Dat doe je door bovenaan de stapel met kaarten te beginnen en goed naar de instructies te luisteren.

Pocket escape: Diefstal in Venetië

In dit spel ben je een meesterdief. Iemand chanteert je om je identiteit te onthullen als je niet meewerkt aan een speciale opdracht. Je moet iets gaan stelen uit Venetië. Je hebt geen keus en begint aan de missie.

Dit spel komt uit de Pocket Escape reeks van 999 Games. Toen we deze review schreven waren er 8 verschillende thema’s. Er staat ongeveer een uur voor maar je mag er natuurlijk ook langer over doen😉 Je kunt het spelen met 1-6 spelers en vanaf 12 jaar.

Pocket escape: Diefstal in Venetië
Niet stiekem gluren hé!!!

Wat vinden wij?

Wij houden gewoon erg van escape rooms en ook de (kaart)spellen die ervan gemaakt zijn. Dit spel zat ook weer grappig in elkaar. En zoals altijd, sommige puzzels zijn eenvoudig en bij andere moet je flink nadenken. Soms moet je logisch een puzzel oplossen en andere keren echt out of the box denken. De kaarten zijn lekker groot en stevig en als je alles netjes houd en een potlood gebruikt kun je het spel doorgeven aan je vrienden/familie.

Leuk om te doen op een regenachtige zondag of in de vakantie. Eerlijk is eerlijk, de spellen van EXIT en Unlock hebben wel een leukere spelbelevenis, met een mooie app bijvoorbeeld. Maar voor een eerste kennismaking is dit een goede start, het niveau is wat lager en ook goedkoper in de aanschaf

 

 

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen DreamTeam

Deze review van Pocket Escape Room – Diefstal in Venetië is geschreven door Remon & Chantal.
Lees alle reviews van Remon & Chantal

Dit spel komt uit de collectie van de reviewer. Dit is geen betaalde reclame.

Koop Pocket Escape Room – Diefstal in Venetië bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

999 Games Shop

bol.com

Amazon

Videos over Pocket Escape Room – Diefstal in Venetië

Omschrijving van Pocket Escape Room – Diefstal in Venetië


Pocket Escape Room – Diefstal in Venetië komt uit de Pocket Escape Room Spelfamilie. Pocket Escape Room – Diefstal in Venetië is een Familiespel dat door 1-6 spelers gespeeld kan worden vanaf 12 jaar. Een spelletje Pocket Escape Room – Diefstal in Venetië duurt gemiddeld 60 minuten en scoort qua moeilijkheid 1.5 ster(ren) . Pocket Escape Room – Diefstal in Venetië staat in het Engels bekend onder de naam Deckscape: Heist in Venice. Pocket Escape Room – Diefstal in Venetië wordt in het Nederlands in Nederland & België uitgegeven door 999 Games. Je koopt Pocket Escape Room – Diefstal in Venetië bij een van de Spellenwinkels in Nederland en België of bol.com.

Koop Pocket Escape Room – Diefstal in Venetië bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

999 Games Shop

bol.com

Amazon

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.