Taal

🇳🇱 Nederlands

Spelers

2-7 spelers

Leeftijd

Vanaf 10 jaar

Speelduur

45 minuten

Moeilijkheid
Ontwerper(s)

Rosenberg, Uwe

Review van Boonanza 25 jaar jubileumeditie

"Hak, ik heb je!"

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen DreamTeam

— Remon & Chantal

Kun je geen genoeg krijgen van boontjes, en kun je jezelf een echte fan van Boonanza noemen? Dan is deze 25-jarig jubileum editie echt iets voor jou, en mag niet ontbreken in je collectie! Het populaire kaartspel Boonanza bestaat namelijk 25 jaar, deze editie is daarom in een speciaal, groter jasje gestoken. En groter betekent: Meer mogelijkheden!

Boonanza - 25 jaar

Wat maakt deze editie zo bijzonder? Het doosje is in ieder geval flink wat groter en er zit een luxe inzettray in om alles zo netjes mogelijk te houden. Er zijn totaal 3 varianten te spelen gecombineerd met nieuwe bonensoorten zoals Cacaobonen, Brandewijnbonen, Koffiebonen, Akkerbonen en Eksterbonen die elk zo hun eigen specialiteiten hebben. De regels zijn per variant ietsje aangepast wat zorgt voor een goede balans in het spel. Dit biedt de mogelijkheid om de Boonanza-ervaring met 7 personen te kunnen delen in plaats van 5. Ook zijn er wat extra regels om het spel met 2 personen te kunnen spelen (Het Duel). 

Boonanza - 25 jaar

De bonentableaus zijn ook net even ietsje groter, waardoor het geheel wat overzichtelijker wordt. Ook vind je een jubileummunt die ook met andere edities en uitbreidingen gecombineerd kan worden. Met de munt in je bezit kun je meer kaarten trekken van de trekstapel aan het einde van je beurt.

Boonanza - 25 jaar

Kortom, het geheel ziet er goed en stevig uit. Een groter doosje dan de normale editie, dus het neemt ietsje meer plek in beslag, maar dat hebben wij er graag voor over. Heb je nog geen Boonanza in huis, dan adviseren we voor een paar eurootjes meer deze aan te schaffen, omdat deze net even wat meer mogelijkheden biedt ten opzichte van de normale editie en het is erg praktisch (vinden wij) om het ook met 2 spelers te kunnen spelen.

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen DreamTeam

Deze review van Boonanza 25 jaar jubileumeditie is geschreven door Remon & Chantal.
Lees alle reviews van Remon & Chantal

Dit spel is beschikbaar gesteld door de uitgever voor review, maar dit is geen betaalde reclame.

Koop Boonanza 25 jaar jubileumeditie bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

999 Games Shop

bol.com

Amazon

Omschrijving van Boonanza 25 jaar jubileumeditie


Boonanza 25 jaar jubileumeditie komt uit de Boonanza Spelfamilie. Boonanza 25 jaar jubileumeditie is een Familiespel dat door 2-7 spelers gespeeld kan worden vanaf 10 jaar. Een spelletje Boonanza 25 jaar jubileumeditie duurt gemiddeld 45 minuten . Boonanza 25 jaar jubileumeditie staat in het Engels bekend onder de naam Bohnanza: 25th Anniversary Edition. Boonanza 25 jaar jubileumeditie is ontworpen door Uwe Rosenberg en wordt in het Nederlands in Nederland & België uitgegeven door 999 Games, AMIGO, Korea Boardgames, Lautapelit.fi & VR Distribution. .

Koop Boonanza 25 jaar jubileumeditie bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

999 Games Shop

bol.com

Amazon

var bol_sitebar_v2={"id":"bol_1667901003490", "baseUrl":"partner.bol.com","productId":"9300000073571284","familyId":"","siteId":"1086672","target":true,"rating":true,"price":true,"deliveryDescription":true,"button":true,"linkName":"Boonanza%3A%20Jubileumeditie%20-%2025%20jaar%20Kaartspel","linkSubId":""};

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.