Taal

🇳🇱 Nederlands

Spelers

2 spelers

Leeftijd

Vanaf 16 jaar

Speelduur

60 minuten

Moeilijkheid

Prijzen & Nominaties
Uitgever:

Identity Games

Identity Games

Review van Escape Room The Game – 2 Spelers Editie

Weleens een echte Escape Room gedaan. Dan ken je dat benauwde gevoel wel dat je opgesloten zit en dat je maar aan één ding kunt denken; ontsnappen!

Dit spel komt wel heel dicht bij dat gevoel. Je zit met zn 2-en opgesloten en jullie hebben samen 60 minuten om te ontsnappen. Concentratie, communicatie, samenwerken en creativiteit hebben jullie nodig om op tijd te ontsnappen.

Deze 2-persoons editie bevat 2 avonturen + een kort introductiespel waarin je de mechanismes van dit spel leert kennen. Om dit spel te spelen download je de Escape Room The Game app. Maar als je in het bezit bent van het 4-persoons basisspel gebruik je de Chrono Decoder met de sleutels.

Escape Room The Game - 2 Persoons Identity Games

Ieder spel bestaat uit 3 delen, voor ieder deel moet je de 4 juiste sleutels, en ook nog in de juiste volgorde in de (digitale) Chrono Decoder invoeren. Hier heb je per spel totaal 60 minuten de tijd voor. Maar wees voorzichtig, want ieder fout antwoord kost je 1 minuut! En je kunt echt pas verder met het volgende deel van het spel als je de juiste combinatie gevonden hebt.

Pak om te beginnen de spelonderdelen, lees het verhaal hardop voor aan je medespeler en start dan de tijd. Af en toe geeft de Chrono Decoder een geluidssignaal(2x piep), dan is het tijd om de volgende hint te bekijken.

Introductiespel – Kidnapped

Op een koude nacht loop je door een enge donkere steeg. En dan ineens; een vreemde hand voor je mond en een klap tegen je achterhoofd. En dan wordt je wakker en kom je er achter dat je nog 15 minuten hebt om te ontsnappen…

Prison Island & Mad House

Tsja, hier gaan we je natuurlijk niets over vertellen, geen verdere sneak peaks hier.

Als jullie 2 er ondanks de hints toch niet op tijd uitkomen dan kun je achteraf op escaperoomthegame.com vinden waar je de aanwijzingen kon vinden en wat je had moeten doen om te ontsnappen.

Escape Room The Game - 2 Persoons Identity Games

Vergeet aan het einde van het spel niet om je overwinningsfoto vanuit de app te maken en deze op Social Media met al je vrienden te delen.

En als dit spel van Identity Games je beviel dan zijn er nog heel veel andere spellen in de Escape Room The Games serie te koop.

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Mario

Deze review van Escape Room The Game – 2 Spelers Editie is geschreven door Mario.
Lees alle reviews van Mario

Dit spel is beschikbaar gesteld door de uitgever voor review, maar dit is geen betaalde reclame.

Koop Escape Room The Game – 2 Spelers Editie bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

bol.com

Amazon

Omschrijving van Escape Room The Game – 2 Spelers Editie


Escape Room The Game – 2 Spelers Editie komt uit de Escape Room The Game Spelfamilie. Escape Room The Game – 2 Spelers Editie is een Strategiespel dat door 2 spelers gespeeld kan worden vanaf 16 jaar. Een spelletje Escape Room The Game – 2 Spelers Editie duurt gemiddeld 60 minuten en scoort qua moeilijkheid 2.5 ster(ren) . Escape Room The Game – 2 Spelers Editie staat in het Engels bekend onder de naam Escape Room The game - 2 Players. Escape Room The Game – 2 Spelers Editie wordt in het Nederlands in Nederland & België uitgegeven door Identity Games. Je koopt Escape Room The Game – 2 Spelers Editie bij een van de Spellenwinkels in Nederland en België of bol.com. Escape Room The Game – 2 Spelers Editie is winnaar van de Speelgoed van het Jaar 2019 – Winnaars.

Koop Escape Room The Game – 2 Spelers Editie bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

bol.com

Amazon

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.