Taal

🇳🇱 Nederlands

Spelers

3-6 spelers

Leeftijd

Vanaf 8 jaar

Speelduur

15 minuten

Moeilijkheid

Uitgever:

Identity Games

Identity Games

Review van Escape Room The Game – Escape Your House

"escape your house leert jou en je huisgenoten, spelenderwijs, hoe je door goed samen te werken je huis uit kan escapen"

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Team Arlin

— Team Arlin

Hoe snel kan jij uit je huis vluchten? En staan dan in die snelle tijd ook je huisgenoten buiten? inclusief katten honden en de goudvis? Het is goed om van te voren erover na te denken hoe je zo’n vlucht gaat aanpakken en weet dat samenwerken van cruciaal belang is (behalve als je alleen woont natuurlijk)Escape your house spy team escaperoom familiespel denkspel identity games team arlin

het spel

Het spel, escape your house leert jou en je huisgenoten, spelenderwijs, hoe je door goed samen te werken je huis uit kan escapen. Met sessies van een kwartier ga je struinend door de verschillende ruimten en plekken in je huis (of die van iemand anders, maar vraag wel eerst van te voren toestemming anders wordt deze escapesessie in een gevangenis verder gespeeld) op zoek naar hints en clues om die dan door te roepen of te onthouden en het zachtjes door te geven aan de andere escape-artists. De clues zijn zo opgesteld dat je de andere clues nodig hebt om ruimtes vrij te spelen en zo op het laatst het eindslot op de voordeur te kraken.Escape your house spy team escaperoom familiespel denkspel identity games team arlin

Voordat je een escapesessie kan gaan spelen vergt het eventjes wat tijd om alles voor te bereiden. Je bepaald van te voren welke ruimtes gebruikt gaan worden en daar worden dan de verschillende clues klaar gelegd. Alles wordt helder en duidelijk uitgelegd in de beschrijving die bij het spel zit.
Je zet letterlijk een groot slot aan de voordeur waar je uiteindelijk door naar buiten moet escapen. Op dit slot loopt een timer zodat je kan zien hoe snel of hoe langzaam je de escape hebt gedaan.

de sfeer

Escape your home is een familie spel die de beroemde escaperooms bij je thuis brengt. Niet net zo moeilijk maar juist op een manier dat veel leeftijden mee kunnen doen met de puzzels die opgelost moeten worden. Zeker voor gezinnen kan het spelen van dit spel therapeutisch werken en kan het wederzijdse vertrouwen in elkaar versterken. Het kan zeker ook op een vrijmibo gespeeld worden, lekker na een week werken de collegiale banden versterken.

Wij hebben een leuke tijd gehad met de 15 minuten sessies van de escape room thuis in huize Arlin.
Het spel wordt in Nederland uit gegeven door Identity Games.

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Team Arlin

Deze review van Escape Room The Game – Escape Your House is geschreven door Team Arlin.
Lees alle reviews van Team Arlin

Dit spel is beschikbaar gesteld door de uitgever voor review, maar dit is geen betaalde reclame.

"Het kan zeker ook op een vrijmibo gespeeld worden, lekker na een week werken de collegiale banden versterken"

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Team Arlin

— Team Arlin

Koop Escape Room The Game – Escape Your House bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

bol.com

Amazon

Omschrijving van Escape Room The Game – Escape Your House


Escape Room The Game – Escape Your House komt uit de Escape Room The Game Spelfamilie. Escape Room The Game – Escape Your House is een Familiespel dat door 3-6 spelers gespeeld kan worden vanaf 8 jaar. Een spelletje Escape Room The Game – Escape Your House duurt gemiddeld 15 minuten en scoort qua moeilijkheid 1.5 ster(ren) . Escape Room The Game – Escape Your House wordt in het Nederlands in Nederland & België uitgegeven door Identity Games. .

Koop Escape Room The Game – Escape Your House bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

bol.com

Amazon

var bol_sitebar_v2={"id":"bol_1667900171653", "baseUrl":"partner.bol.com","productId":"9300000035078724","familyId":"","siteId":"1086672","target":true,"rating":true,"price":true,"deliveryDescription":true,"button":true,"linkName":"Escape%20Your%20House%20-%20van%20de%20makers%20van%20Escape%20R...","linkSubId":""};

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.