Spellen digitaal spelen

5 Leuke Spellen Spelen via Zoom

woensdag 17 november 2021 AUTEUR: Sam LEESTIJD: 2 minuten

Nu de besmettingen weer wat oplopen, kies je er misschien weer voor om spelletjes op afstand te spelen. Of misschien heb je tijdens de lockdown gemerkt dat dit best een fijne manier is om af te spreken met vrienden die niet om de hoek wonen.

Ik heb meerdere spellen via zoom gespeeld en vandaag deel ik de leukste spellen die je dus gemakkelijk kunt spelen via zoom/skype/videobellen.

Welcome To…

Welcome To... BordspelMijn meest gespeelde spel via Zoom is Welcome To…

Eén speler heeft het basisspel nodig en andere spelers downloaden de app en spelen mee (de app gebruik ik overigens ook als ik niet online speel. In de app wordt je score automatisch bijgehouden). Het leuke aan dit spel is dat je het echt met superveel vrienden tegelijkertijd kan spelen.
De eerste keer is het misschien even een goede met een extra camera voor de kaarten die voor iedereen zichtbaar moeten zijn, maar het is zeker de moeite waard!

Lees de review door Team Arlin van Welcome To…

Uitgegeven door Jumping Turtle Games.

30 Seconds

30 Seconds Partyspel van 999 Games30 Seconds kan ook zeker via zoom. Je kunt namelijk gemakkelijk een foto van het kaartje sturen via Whatsapp. Het kan soms een beetje rommelig zijn als je met meerdere schermpjes speelt, omdat het geluid weg kan vallen als je met meerdere tegelijk praat. Maar 30 seconds is eigenlijk altijd al chaotisch en rommelig 😂🙈.

Lees mijn review van 30 Seconds.

Uitgegeven door 999 Games.

Black Stories 13

Black Stories 13 Kaartspel Tucker's Fun Factory

Black Stories is ook erg leuk om te doen via zoom. Als je zelf de spelleider bent is het natuurlijk eenvoudig, maar je kan ook zonder te kijken een foto naar een andere speler appen zodat hij de spelleider kan zijn. Vaak doen we dit nadat we een ander spel hebben gespeeld. Even kort 2 of 3 kaarten.

Lees mijn review van Black Stories 13.

Uitgegeven door Tucker’s Fun Factory.

Codenames

Codenames Kaartspel White Goblin GamesCodenames is zowel online als offline een van mijn favoriete spellen. Ik vind het echt een heerlijk spel en hoe vaker je het speelt, hoe creatiever je met woorden wordt. Codenames heeft een speciale website waarop je het spel kan spelen in heel veel verschillende talen. Je hoeft het spel dan niet eens zelf in bezit te hebben. De online versie is zelfs wat overzichtelijker dan het originele spel.

Lees de review door Mat van Codenames.

Uitgegeven door White Goblin Games.

Bezzerwizzer

Bezzerwizzer Asmodee Bordspel Partyspel QuizEen spel dat ik pas heb ontdekt, dus nog niet online heb kunnen proberen, is Bezzerwizzer. Toch weet ik zeker dat dit spel ook heel goed te spelen is via zoom. Je kan gemakkelijk een paar kaartjes met vragen en antwoorden appen naar andere spelers.

Lees mijn review van Bezzerwizzer.

Uitgegeven door Asmodee.

 

Geinteresseerd? Ga dan naar een van de Spellenwinkels in Nederland en België of

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.