Taal

🇳🇱 Nederlands

Spelers

1-4 spelers

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

Speelduur

90 minuten

Moeilijkheid

Uitgever:

Review van EXIT Het Spel – De Beroving op de Mississippi

"Wederom zijn we met vrienden de challenge aangegaan met de klok en vooral met onszelf!⌛🕵️‍♂️"

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen DreamTeam

— Remon & Chantal

We konden het niet laten, zagen dit spel met flinke korting bij de Kruidvat liggen. Dus wederom zijn we met vrienden de challenge aangegaan met de klok en vooral met onszelf! Laten we eens kijken wat voor avontuur we nu weer hebben beleefd…

EXIT het spel - De beroving op de Mississipi

Deze keer hebben we ‘De Beroving op de Mississippi’ gedaan. Dit is één van de vele titels uit de populaire EXIT reeks. De bedenkers zijn bij al deze spellen steeds Inka en Markus Brand. Je kunt het spelen met 1-4 spelers en er staat zo’n 90 minuten voor. Uiteraard sterk afhankelijk van jullie snelheid. Wij hebben er langer over gedaan (alweer). In de EXIT serie zijn er 3 niveaus (beginners/geavanceerd/professionals). Dit spel valt onder ‘geavanceerd’, en is een leuke uitdaging, ook voor de meer ervaren spelers.

De missie

Zoals jullie gewend zijn verraden we nooit iets over een escapespel, dan is alle pret weg. Maar het verhaal is altijd op de doos terug te vinden. We varen op een stoomschip richting New Orleans en onderweg wordt er iets ontvreemd bij één van de passagiers. Alle alibi’s moeten gecheckt worden om uiteindelijk een dader aan te kunnen wijzen. Uiteraard gaat dat niet zomaar en moeten we ons door allerlei puzzels en raadsels worstelen.

EXIT het spel - De beroving op de Mississipi
Meer dan dit verraden we niet.

We zijn altijd goed te spreken over de puzzels van EXIT spellen en ook deze keer werden we niet teleurgesteld. Leuke raadsels waar we bij de één sneller doorheen gingen dan bij anderen. En tuurlijk wilden we ons niet laten kennen en geen hints gebruiken maar dat is niet gelukt. Moet je trouwens ook wel op tijd doen, niet te lang bij een puzzel blijven hangen als je vastzit, anders ebt het enthousiasme weg.

Kortom, echt weer een aanrader en nu al zin in het volgende EXIT spel.

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen DreamTeam

Deze review van EXIT Het Spel – De Beroving op de Mississippi is geschreven door Remon & Chantal.
Lees alle reviews van Remon & Chantal

Dit spel komt uit de collectie van de reviewer. Dit is geen betaalde reclame.

Koop EXIT Het Spel – De Beroving op de Mississippi bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

999 Games Shop

bol.com

Amazon

Videos over EXIT Het Spel – De Beroving op de Mississippi

Omschrijving van EXIT Het Spel – De Beroving op de Mississippi


EXIT Het Spel – De Beroving op de Mississippi komt uit de Exit het Spel Spelfamilie. EXIT Het Spel – De Beroving op de Mississippi is een Expertspel dat door 1-4 spelers gespeeld kan worden vanaf 12 jaar. Een spelletje EXIT Het Spel – De Beroving op de Mississippi duurt gemiddeld 90 minuten en scoort qua moeilijkheid 3 ster(ren) . EXIT Het Spel – De Beroving op de Mississippi staat in het Engels bekend onder de naam Exit: The Game – Theft on the Mississippi. EXIT Het Spel – De Beroving op de Mississippi is ontworpen door Inka Brand, Markus Brand & Ralph Querfurth en wordt in het Nederlands in Nederland & België uitgegeven door KOSMOS, 999 Games, Devir, Iello & Zvezda. .

Koop EXIT Het Spel – De Beroving op de Mississippi bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

999 Games Shop

bol.com

Amazon

var bol_sitebar_v2={"id":"bol_1667920586449", "baseUrl":"partner.bol.com","productId":"9200000130174528","familyId":"","siteId":"1086672","target":true,"rating":true,"price":true,"deliveryDescription":true,"button":true,"linkName":"EXIT%20-%20De%20beroving%20op%20de%20Mississippi%20Breinbreker","linkSubId":""};

De Exit het Spel Spelfamilie

Deze spellen komen ook uit de Exit het Spel Spelfamilie

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.