Taal

🇳🇱 Nederlands

Spelers

1-4 spelers

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

Speelduur

90 minuten

Moeilijkheid

Uitgever:

999 Games

999 Games
Ontwerper(s)

Brand, Inka

Brand, Markus

Review van Exit Het Spel – Het Betoverde Bos

We stapten met ‘Exit Het Spel – Het Betoverde Bos’ van een normaal bos zo in een sprookjes wereld en vonden het niet erg daar een tijdje rond te wandelen. De brug naar de normale wereld (normaal vergeleken met de sprookjes wereld, maar vaak is het daar normaler dan de echte wereld maar goed) die brug is weg en dus is het speuren naar een weg terug. Je wordt daarbij geholpen door een berg sprookjesfiguren en attributen, waaronder een decoder.

Het niveau van deze Exit is 2 sterren en dat is voor ons als semi proffesionals goed te doen. We deden deze speurtocht met zijn tweeen maar met meer had het wat makkelijker geweest. Als je vast loopt kun je met hulpkaarten tips krijgen die je weer op weg helpen. Het is handig een potlood, een schaar en gezond verstand bij je te hebben. Je kan dit spel maar 1 keer spelen, behalve dat je de clue dan al weet is alles verknipt en is er op sommige kaartjes getekend.

Inka Brand & Markus Brand hebben weer een mooie exitroom in elkaar gepuzzeld en wij zijn blij dat KOSMOS & 999 Games het hebben uitgegeven want wij hebben ervan genoten.

Reviewer Bordspellen en Kaartspellen Team Arlin

Deze review van Exit Het Spel – Het Betoverde Bos is geschreven door Team Arlin.
Lees alle reviews van Team Arlin

Dit spel is beschikbaar gesteld door de uitgever voor review, maar dit is geen betaalde reclame.

Koop Exit Het Spel – Het Betoverde Bos bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

999 Games Shop

bol.com

Amazon

Omschrijving van Exit Het Spel – Het Betoverde Bos


Exit Het Spel – Het Betoverde Bos komt uit de Exit het Spel Spelfamilie. Exit Het Spel – Het Betoverde Bos is een Strategiespel dat door 1-4 spelers gespeeld kan worden vanaf 12 jaar. Een spelletje Exit Het Spel – Het Betoverde Bos duurt gemiddeld 90 minuten en scoort qua moeilijkheid 2 ster(ren) . Exit Het Spel – Het Betoverde Bos staat in het Engels bekend onder de naam Exit: The Game – The Enchanted Forest. Exit Het Spel – Het Betoverde Bos is ontworpen door Inka Brand & Markus Brand en wordt in het Nederlands in Nederland & België uitgegeven door KOSMOS & 999 Games. .

Koop Exit Het Spel – Het Betoverde Bos bij je lokale Spellenwinkel:

Alle Spellenwinkels

Steun Spellenbunker, koop bij deze winkels:

999 Games Shop

bol.com

Amazon

var bol_sitebar_v2={"id":"bol_1671096796105", "baseUrl":"partner.bol.com","productId":"9300000021823665","familyId":"","siteId":"1086672","target":true,"rating":true,"price":true,"deliveryDescription":true,"button":true,"linkName":"EXIT%20-%20Het%20Betoverde%20Bos%20Breinbreker","linkSubId":""};

De Exit het Spel Spelfamilie

Deze spellen komen ook uit de Exit het Spel Spelfamilie

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.