Dit zijn Jeroen & Rianne, reviewers van spellen bij Spellenbunker

Wij zijn Jeroen en Rianne,

 

Sinds enige tijd hebben wij onze liefde voor spellen weer ontdekt. We hadden wel wat spellen in de kast maar die kwamen daar niet echt uit. Door een ouderwets gezellig spellenavondje met vrienden werden we geïntroduceerd met Dixit. Sindsdien is de liefde voor spellen weer helemaal terug. Binnen de kortste keren hadden wij een spellencollectie waar we ons niet mee hoefden te vervelen. Spelletjes blijven leuk en de collectie breidt zich alleen maar uit.

Wij genieten samen echt van spellen, maar bovenal de gezellige avondjes met vrienden rondom een goed geïllustreerd en gevuld spelbord. We genieten ervan om samen nieuwe spellen te ontdekken maar hebben er ook veel plezier in om de oude spellen uit de kast te trekken.

Natuurlijk gaan we beide voor de winst, wie er dan wint bij ons? Als het spel net nieuw in ons bezit is wint Rianne meestal, ze heeft de handleiding gelezen en kent de ins en outs van het spel. Jeroen leest de handleiding of spelregels niet zo graag. Als het spel dan een paar keer is gespeeld begint Jeroen te winnen, vol tactiek weet hij precies hoe hij de meeste punten binnen kan slepen.

Waar genieten wij het meeste van in een spel? Als we een spel neerleggen vinden we het super als het spel er goed uitziet, het spelbord goed gevuld is en je elke keer weer nieuwe dingen kan ontdekken in het spel. Als elke keer dat je het speelt het dan ook nog anders is, dan zijn wij helemaal blij.

Alle reviews van Jeroen & Rianne

In dit overzicht hebben wij alle door Jeroen & Rianne geschreven reviews van bordspellen en kaartspellen verzameld. Jeroen & Rianne hebben in totaal 16 review(s) geschreven voor Spellenbunker.

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.