Mervin en Ginger Bitmoji

Dit zijn Mervin & Ginger, reviewers van spellen bij Spellenbunker

Wij zijn Mervin en Ginger. Net zoals alle andere reviewers hier houden wij enorm van spelletjes. Als we visite krijgen spelen we dan ook 9/10 keer wel een spel samen. We weten onze vrienden goed te enthousiasmeren voor een nieuw spel en vaak zijn ze daarna net zo hooked als wij en kopen ze het spel ook.

We houden van bordspellen die er grafisch mooi uit zien, een duidelijke uitleg hebben en waarbij er verschillende elementen in het spel zitten die het spannend en afwisselend maken. Strategische spellen vallen ook goed in de smaak. We vinden het leuk als het spel nog alle kanten op kan gaan tijdens het spelen, zodat iedereen nog fanatiek voor de winst kan blijven strijden. Ook genieten we van spellen waar je samen moet werken in teams. We zijn fanatiek en willen allebei winnen, maar kunnen ook goed tegen ons verlies. In grote groepen wint Mervin vaak een spelletje. Ginger is er nog mee bezig om daar verandering in te brengen. In kleinere groepen of met z’n tweeën komen Gingers sterke kanten naar boven.

Ook houden we heel erg van verschillende kaartspellen. Met een gewoon pak speelkaarten kennen en spelen we veel spellen. Het is bijzonder hoeveel plezier je kan hebben met zo iets simpels. Maar ook kaart- of bordspellen waarbij je hersenen aan het werk worden gezet vinden we leuk. We spelen wel een paar keer per week spelletjes met z’n tweeën en ontspannen daar echt van. We staan nog vrij aan het begin van het uitbreiden van onze collectie en willen graag onze ontdekkingsreis door de spellenwereld met jullie delen.

Alle reviews van Mervin & Ginger

In dit overzicht hebben wij alle door Mervin & Ginger geschreven reviews van bordspellen en kaartspellen verzameld. Mervin & Ginger hebben in totaal 23 review(s) geschreven voor Spellenbunker.

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.