Garcia & Menno Reviewers van Bordspellen

Dit zijn Garcia & Menno, reviewers van spellen bij Spellenbunker

Hi there mede-spelletjesfanaten! Wij zijn Menno en Garcia, oftewel ‘Team Gezelligheid’.

Waarom wij graag spelletjes spelen? Vanwege de gezelligheid die het brengt. Of je mensen nu al heel lang kent of nog maar net hebt ontmoet, met elkaar een spelletje spelen brengt automatisch een gezellige en ontspannen sfeer. En, afhankelijk van het spel, opent het gesprekken en leer je elkaar beter kennen (daarom zijn wij bijvoorbeeld zo’n fan van Dixit). We zijn dan ook iets meer van de luchtige spellen dan van de zware, lange, tactische spellen. Al kan Garcia die op z’n tijd ook zeker wel waarderen.

Uiteraard willen we het spel winnen, maar we zijn sportieve verliezers (in ieder geval vinden we dat zelf). En wanneer het buiten regent en waait (heel vaak dus in NL) wat is er dan lekkerder dan met een heerlijk snackje en drankje een spelletje spelen? Of wanneer je aan het wandelen bent, wat is er dan meer ontspannen dan tijdens een pauze even een dobbelsteentje werpen? Of wanneer je op het strand zit en heel de dag de tijd hebt, wat doe je dan? Precies! Een spelletje! Spelletjes zijn goed voor elke situatie! Dus… Wie speelt er met ons mee?

Alle reviews van Garcia & Menno

In dit overzicht hebben wij alle door Garcia & Menno geschreven reviews van bordspellen en kaartspellen verzameld. Garcia & Menno hebben in totaal 59 review(s) geschreven voor Spellenbunker.

HEY WACHT!

Geef je hier op voor onze nieuwsbrief

Je mist dan nooit meer het laatste Spellenbunker nieuws!

Nieuwsbrief

Om onze website goed te laten werken, gebruiken we cookies. Klik op 'Meer info' om ons Privacybeleid te lezen.